Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Γίνεται… αλεπού ο Λαγός!

Πήγε, έπαιξε, ίδρωσε, επιβραβεύτηκε και περιμένει! Ο Τάσος Λαγός, έπειτα από μια εβδομάδα δοκιμών στη Λέστερ, επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον περιμένει τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για να γίνει.. αλεπού! «Θέλω να παίξω στην Αγγλία» το σχόλιο του νεαρού άσου στο sday.gr!
O 19χρονος μέσος που ανήκει στον Παναθηναϊκό και αγωνίζεται στη Golden Team, έλαβε την κλήση από τις «αλεπούδες» λίγο καιρό μετά τα Χριστούγεννα και παρά το γεγονός πως αρχικά, το θέμα φάνηκε να «κολλάει», εν τέλει δικαιώθηκε. Από το «τριφύλλι», του επέτρεψαν να μεταβεί στο Λέστερ προκειμένου να δοκιμαστεί από την τοπική ομάδα και ο Λαγός… άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά!
Ταξίδεψε στην Αγγλία το Σάββατο (2/4), δοκιμάστηκε μια ολόκληρη εβδομάδα με καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Λέστερ και όσα έδειξε επί χόρτου, δύσκολα μπορούσαν να το περιγράψουν οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας. «Ήταν πραγματικά όπως το περίμενα! Θέλω να παίξω στην Αγγλία!» σχολίασε στο sday.gr ο Τάσος Λαγός, ο οποίος μάλιστα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο του φιλικού αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που διεξήχθη την περασμένη Τρίτη! Από όσα άκουσε στο Λέστερ και τις συνομιλίες του με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, αντιλήφθηκε πως ο κόπος του, δεν θα πάει στράφι…
Οι ιθύνοντες των «αλεπούδων» έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση του 19χρονου μέσου και πολύ σύντομα θα χτυπήσουν την «πόρτα» του Παναθηναϊκού για να αποσπάσουν το «ναι» των «πράσινων» και να προσθέσουν τον νεαρό άσο στο «οπλοστάσιό» τους. «Πιστεύω ότι θα καταλήξω στη Λέστερ. Θέλω να πάω εκεί και να συνεχίσω την καριέρα μου στην Αγγλία. Το θέμα πλέον, είναι στα χέρια των ομάδων και του μάνατζέρ μου, ο οποίος θα μιλήσει με τους ανθρώπους της Λέστερ και θα χειριστεί το θέμα της μετακόμισής μου στην Αγγλία» ήταν τα λόγια του Λαγού, που βάζει πλώρη για… ξένες πολιτείες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: