Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σνάουτσνερ : «Με τιμά το ότι είμαι στον ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή τις 100 συμμετοχές και όπως δήλωσε νιώθει περήφανος γι’ αυτό και είναι τιμή του που αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Επίσης, στάθηκε στα πλέι οφ και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει για την πρώτη θέση, όπως και πέρυσι…
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ:
-Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον Ηρακλή:
«Η αλήθεια είναι πως δεν μείναμε ικανοποιημένοι. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Δεν το κάναμε αλλά πήραμε τον βαθμό και κάθε βαθμός υπολογίζεται».
-Για τις 100 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα:
«Είμαι πολύ περήφανος που μπόρεσα και έκανε 100 παιχνίδια. Θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του είναι ευχαριστημένοι από μένα. Είναι τιμή μου να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».
-Για το συμβόλαιό του:
«Έχω συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο. Εύχομαι να σκοράρω σε αυτό το χρόνο με την φανέλα του ΠΑΟΚ, γιατί ακόμα δεν το έχω κατορθώσει. Αυτή είναι και η ευχή μου».
-Για τον επόμενο αγώνα με την Κέρκυρα:
«Γνωρίζουμε ότι θέλουμε έστω ένα βαθμό για να μπούμε στα πλέι οφ. Θα παλέψουμε όμως για τη νίκη. Θα δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι».
-Για το αν δόθηκε βαρύτητα στο Κύπελλο φέτος:
«Εμείς κοιτούσαμε περισσότερο το 0-0 του πρώτου αγώνα, με το οποίο θεωρήσαμε ότι θα είμαστε στον τελικό. Μας στοίχισε σίγουρα αυτός ο αποκλεισμός. Εμείς σαν παίκτες θέλαμε τον τίτλο. Από πλευρά μας προσπαθήσαμε πολύ. Παιχνίδι είναι και κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν».
-Για τον πλέι οφ και τον στόχο του ΠΑΟΚ:
«Θέλουμε όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο».
-Για το πώς σκέφτεται το μέλλον του:
«Εφόσον είμαι υγιείς έχω μπροστά μου ακόμη 3-4 χρόνια για να παίξω ποδόσφαιρο. Όταν τελειώσει η καριέρα μου δεν ξέρω τι θα κάνω. Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Το συζητάω με την οικογένεια μου. Η πρώτη μας σκέψη είναι να επιστρέψουμε. Αγαπάω την Ελλάδα, αλλά τώρα δεν μπορώ να απαντήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: