Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αποφασίζει ο Σιμιτζόγλου!!

Η έρευνα ολοκληρώθηκε και την Πέμπτη ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αποφασίζει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη ή η υπόθεση Μπέου πάει στο αρχείο. Την Παρασκευή το Δ.Σ για Ιωνικό και Εθνικό!

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει πλέον στα χέρια του ό,τι χρειάζεται, η έρευνα ολοκληρώθηκε και την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει η απόφασή του. Η υπόθεση Μπέου είχε πολλά επεισόδια, όμως σε λίγα 24ωρα ο αθλητικός εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη ή το θέμα πάει στο αρχείο. Σε περίπτωση πάντως που συμβεί το πρώτο, τότε την υπόθεση θα αναλάβει ειδικός ανακριτής για τα περαιτέρω και σίγουρα η έρευνα περνά σε άλλο επίπεδο.

Την Παρασκευή το Δ.Σ.

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος ανέλαβε την υπόθεση για Εθνικό και Ιωνικό, όπου θα ερευνήσει το θέμα. Εξάλλου, την Παρασκευή υπάρχει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τις δυο ομάδες της football league. Τόσο οι Νικαιώτες όσο και οι Πειραιώτες
κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, είτε κάποιων βαθμών τώρα είτε αναδρομικά… Παράλληλα, ορατός είναι και ο κίνδυνος αποβολής τους από το πρωτάθλημα, αν οι ομάδες κατηγορηθούν για δυσφήμιση του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: