Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Σωστά τιμωρήθηκε ο Ρούνεϊ»

Ένας sir (Άλεξ Φέργκιουσον) υπέρ του, ένας sir (Τρέβορ Μπρούκινγκ) κατά του Γουέιν Ρούνεϊ.

Η τιμωρία του άσου των «κόκκινων διαβόλων» έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια στο Νησί, με τον Μπρούκινγκ (διευθυντής ποδοσφαιρικής ανάπτυξης της Football League) να χαρακτηρίζει σωστή την απόφαση της ομοσπονδίας:
 

«Νομίζω ότι ήταν κατακριτέο. Ήταν μεσημέρι κι εκείνος πήγε κατ’ ευθείαν στην κάμερα. Στην αρχή σκέφτηκα… μήπως είμαι παλιομοδίτης , αλλά κατά τη διάρκεια της βδομάδας άκουσα πολλούς που έλεγαν ότι η FA έχει τη σωστή απόφαση. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν πατέρες ή παππούδες, όπως κι εγώ, οι οποίοι πραγματικά θεωρούσαν ότι έστειλε ένα λάθος μήνυμα. 
Οι έχοντες την εξουσία θα πρέπει να καθίσουν και να πουν: κοιτάξτε, για να βοηθήσουμε τον καθένα θα πρέπει να υπάρχει μία συνέπεια όσον αφορά τους διαιτητές, επομένως  ό,τι απόφαση κι αν πάρουν να γνωρίζουν ότι έχουν τη γενική στήριξη από τους ιθύνοντες. 

Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε περίπτωση που συμβεί κάτι παρόμοιο. Από την πλευρά των διαιτητών καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο να βλέπουν τον εκπρόσωπο της Football League ή τον εκπρόσωπο της FA να λένε διαφορετικά πράγματα. Ελπίζουμε ότι αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: