Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Δεν τον πρότειναν και τα… πήρε

Την απογοήτευσή του για την απουσία του ονόματός του μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του «Καλύτερου Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς» (PFA) στην Αγγλία εξέφρασε ο Νανί.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξαφνιάστηκε από το γεγονός ότι οι συνάδελφοί του στην Πρέμιερ Λιγκ δεν τον πρότειναν για το παραπάνω βραβείο και μοιράστηκε τα συναισθήματά του με τους δημοσιογράφους.

«Πιστεύω ότι τα πήγαινα καλά μέχρι τώρα, οπότε είμαι απογοητευμένος που δεν βρίσκομαι εκεί», δήλωσε ο Νανί στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Ωστόσο, υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνω αυτή τη σεζόν. Είμαι δυνατός κι ελπίζω να επικεντρωθώ στη βελτίωσή μου και να έχω περισσότερες ευκαιρίες».

«Δεν θέλω να μιλάω για άλλους παίκτες ή ανθρώπους που κάνουν επιλογές. Αν θέλω να είμαι εκεί, πρέπει να το δείξω μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» για να καταλήξει: «Σίγουρα, ο καθένας έχει μία άποψη κι ελπίζω την επόμενη φορά να παρακολουθήσουν περισσότερο εμένα και αυτά που κάνω, αν τα καταφέρνω καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: