Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Θα το πολεμήσει

Κοντά στην επίτευξη ενός στόχου που πριν λίγο καιρό έδειχνε χαμένη υπόθεση, αυτόν της πρόκρισης στα πλέι οφ, βρίσκεται ο Άρης μετά τη χθεσινή του νίκη, την τέταρτη συνεχή (και τρίτη με ανατροπή), με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «κίτρινοι» καλούνται πλέον στην 30η και τελευταία αγωνιστική να κάνουν το καθήκον τους νικώντας τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια περιμένοντας ένα… δώρο.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα επιβιβαστεί στο τρένο των πλέι οφ αν η νίκη της στην Ξάνθη συνδυαστεί με μη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Παναθηναϊκού ή (στο πιο ακραίο σενάριο) ήττα του ΠΑΟΚ από την Κέρκυρα στην Τούμπα. Οι παίκτες του Άρη θέλουν να πάρουν το τρίποντο στη θρακική πόλη και ελπίζουν πως θα έχουν ευχάριστα νέα. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός μόνο αδιάφορος δεν θα παραταχθεί στο Πανθεσσαλικό, καθώς με νίκη θα φτάσει τους 4 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

Ο Σάκης Τσιώλης στο ερχόμενο ματς δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους τραυματίες Μιχάλη Σηφάκη και Σάκη Πρίττα, ενώ θα λείψει και ο Ρικάρντο Φατί που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής από τη συμπλήρωση δέκα καρτών. Επίσης στο προσεχές παιχνίδι έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του ο Κάρλος Τόχα, ενώ επανέρχεται ο Νέρι Καστίγιο που εξέτισε τη δική του ποινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: