Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Κροένκε το νέο «boss» της Άρσεναλ επίσημα

Το 62% των μετοχών της Άρσεναλ έχιε πλέον και επίσημα όνομα… Στάν Κροένκε. Όπως από το πρωί σας είχε μετάφερε το ThePlayer.gr  ο «βασιλεύς των ακινήτων¨» στην Βρετανία φλέρταρε με το πλειοψηφικό πακέτο των «κανονιέρηδων» κα πλέον είναι γεγονός!

Η είδηση επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον όμιλο εταιρειών του ίδιου του  Κροένκε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία που μας δίνεται να αυξήσουμε τη συμμετοχή μας στα δρώμενα της Άρσεναλ .  Είναι ένας φανταστικός σύλλογος με ξεχωριστή ιστορία και παράδοση και ένας φοβερό μάνατζερ, τον Αρσέν Βενγκέρ. Σκοπός είναι να χτίσουμε πάνω σε αυτήν την κληρονομιά του συλλόγου και να τον οδηγήσουμε στις επιτυχίες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πίτερ Γούντ μας στηρίζει και παραμένει στην προεδρία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το συμβούλιο, τον Ντανυ Φίζμαν». 

Από την πλευρά του ο Αλσατός τεχνικός των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ επεσήμανε:

«Έχω δουλέψει με τον Σταν Κροένκε στις συσκέψεις του συμβουλίου τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύω ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την ομάδα. Καταλαβαίνει την ιστορία του συλλόγου και η φιλοδοξία μας είναι να τρέξει το σύλλογο έτσι ώστε να προστατέψει το μακροπρόθεσμο πλάνο μας".
 
Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Πίτερ Χιλ Γούντ, σημείωσε: 

«Το διοικητικό συμβούλιο θεωρώ ότι έχει ευθύνη να προστατέψει το ήθος και το πνεύμα του συλλόγου. Ο κ. Kροένκε, αν και σχετικά νέος στην  Άρσεναλ έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται την ιστορία και τις παραδόσεις του συλλόγου, τον οποίο αγαπάμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη σημαντική και μακροχρόνια συνεισφορά της την οικογένεια Σμιθ.

Η εν λόγω οικογένεια στηρίζει την Άρσεναλ  για περισσότερα από 70 χρόνια  και ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος σε αυτούς και το ρόλο που έχουν παίξει για την επιτυχία του. Θα βρούμε κάποιο τρόπο για να την τιμήσουμε για την μακρόχρονη συνεισφορά της

Δεν υπάρχουν σχόλια: