Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Και η υπομονή (του Αμπράμοβιτς) έχει τα όριά της!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς επένδυσε ένα σκασμό λεφτά στη μετοχή του Φερνάντο Τόρες και αντί για αποτελέσματα εξακολουθεί να βλέπει την Τσέλσι να μένει μακριά από όλους τους στόχους. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη των «μπλε», το σενάριο να μπει πωλητήριο στον Ισπανό το καλοκαίρι δεν μοιάζει και τόσο μακρινό…

«Ξέρω πολύ καλά πως δεν είναι ικανοποιημένος με αυτή την επιλογή. Μη σας φανεί παράξενο αν αποφασίσει να πουλήσει τον Τόρες, ασχέτως αν μόλις τον αγόρασε», εκμυστηρεύτηκε στην “Daily Mail” άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο Ρώσο μεγιστάνα.

Και δεν τόσο τα 56 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του χαρισματικού επιθετικού, όσο η αναιμική του παρουσία ως τώρα με απολογισμό… μηδέν γκολ σε Αγγλία και Ευρώπη. Συνδυασμός που γίνεται εκρηκτικός αν υπολογίσει κανείς και τη συνολική μετριότητα που χαρακτηρίζει τη φετινή Τσέλσι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η υπομονή του αφεντικού της Τσέλσι εξαντλήθηκε μετά την ήττα με 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αποτέλεσμα που ψαλίδισε τις ελπίδες των «μπλε» για πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Όσο λοιπόν ο Τόρες παραμένει σκιά του καλού του εαυτού, θα φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησής του στο τέλος της σεζόν, με πιθανότερο προορισμό την Ισπανία και όχι απαραίτητα για την αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: