Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Ο Κάκος επέστρεψε για… ειδικές αποστολές!»

Σφοδρή επίθεση στον Τάσο Κάκο κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, καθώς θεωρούν πως ο Κερκυραίος ρέφερι δεν ήταν αντικειμενικός στην χθεσινή του διαιτησία.
«Ο Κάκος επέστρεψε για… ειδικές αποστολές!»
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Όλη η Ελλάδα είδε το αριστούργημα του κ. Κάκου, που επέστρεψε στα γήπεδα για ειδικές αποστολές. Άλλωστε γνωστό σε όλους μας ποιος ο δάσκαλος του και πόσο κάλο μαθητής είναι.
Τη Κυριακή το βράδυ έκανε ότι μπορούσε να ΜΗΝ πάρουμε έστω ένα βαθμό , και η ειδική αποστολή ΡΑΜΠΟ ΚΑΚΟ εξετελέσθη. Καλούμε την αρχή της διαιτησίας στο επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό να ορίσει πάλι τον κ. Κάκο διαιτητή , να έρθει στο Βόλο να δοκιμάσει και τα νερά του ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ τώρα που ζεσταίνει και ο καιρός. Ελάτε κύριε Κάκο τα νερά στο Βόλο είναι ωραία….
Τη Κυριακή η ομάδα μας δίνει το πιο ιστορικό ματς της ιστορίας μας. Τόσα χρόνια έχουμε γυρίσει όλα τα γήπεδα της Ελλάδος , έφτασε όμως η στιγμή να επισκεφτούμε και γήπεδα Ευρωπαϊκά που μας περιμένουν.Την Κυριακή δεν θα υπάρχει πράσινο χρώμα πουθενά γιατί έτσι γουστάρουμε εμείς. Τη Κυριακή το Πανθεσσαλικό στάδιο θα είναι ερυθρόλευκο και αυστριακό, 20.000 Βολιώτες θα καταφτάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδος θα τραγουδάμε και θα χορεύουμε για την έξοδο μας στην Ευρώπη. Τη Κυριακή το βράδυ η πόλη φωταγωγηθεί.
Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει να κατατροπώσουμε τον Παναθηναϊκό. 20.000 κόσμος θα πάμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να επικρατήσει η ΒΟΛΑΡΑ με κάθε και οποιαδήποτε τρόπο. Όλοι λοιπόν από νωρίς στο γήπεδο για να ζήσουμε ένα ακόμη όνειρο. Στης 17:00 ξεκινά η πεζή πορεία των οργανωμένων από ΠΑΓΑΣΩΝ/ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ (πλατεία ΟΞΥΓΟΝΟΥ) με προορισμό το πανθεσσαλικό.
Καθημερινά από της 13:00-00:00 τα γραφεία μας είναι ανοιχτά για διάθεση εισιτηρίων και ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά την οργάνωση της κερκίδας για το προσεχής ματς και την Τέταρτη 21:00 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στα γραφεία του CLUB».

Δεν υπάρχουν σχόλια: