Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τον τσάκωσαν χωρίς δίπλωμα

Χωρίς δίπλωμα συνελήφθη να οδηγεί ο Μπαγιέ Νιάνγκ. Το νέο απόκτημα της Μίλαν, αν και ακόμα δεν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια, δεν δίστασε να πιάσει τιμόνι στα χέρια του, αλλά για κακή του τύχη τον «τσάκωσαν» τροχονόμοι στο κέντρο του Μιλάνου. Η διοίκηση της Μίλαν αναμένεται να τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο τον ποδοσφαιριστή.

Η περιπέτεια του Μπαγιέ Νιάνγκ στη Μίλαν δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, φετινό απόκτημα των «ροσονέρι», αν και ακόμα δεν είναι ενήλικας, θέλησε να πάει μια βόλτα με ένα από τα εταιρικά αυτοκίνητα της ομάδας του. Μέχρι εδώ, όλα μοιάζουν φυσιολογικά. Μόνο που ο Νιάνγκ δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και δεν ζήτησε από κάποιον ενήλικα συμπαίκτη του να τον «πετάξει» ως το κέντρο του Μιλάνου. Προτίμησε να πάρει μόνος του το αυτοκίνητο, ελπίζοντας να μην τον κάνουν «τσακωτό».

Για κακή του τύχη, όμως, έπεσε σε μπλόκο τροχονόμων στην Πλατεία Δημοκρατίας, οι οποίοι και του έκαναν έλεγχο. Όταν του ζητήθηκε το δίπλωμα, ο νεαρός, εμφανώς τρομοκρατημένος, δήλωσε πως είναι ο Τραορέ! Ασφαλώς η αλήθεια δεν άργησε να έρθει στο «φως», αφού μετά το δίπλωμα του ζητήθηκε και ταυτότητα.

Οι ποινικές κυρώσεις της παράβασης του Νιάνγκ δεν έγιναν ακόμα γνωστές. Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι πως η διοίκηση της Μίλαν δεν θα αφήσει ένα τέτοιο παράπτωμα να περάσει έτσι. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει συνηθίσει να ρίχνει σοβαρά χρηματικά πρόστιμα σε ανάλογες περιπτώσεις. Κάτι που θεωρείται σίγουρο, ειδικά στην περίοδο «ισχνών αγελάδων» που διανύουν οι «ροσονέρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: