Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κοροϊδία σε Γκέντσογλου και προσφυγή!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τα δύσκολα για την ΑΕΚ συνεχίζονται να υφίστανται όσον αφορά στο οικονομικό της κομμάτι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε αυτό, μιά και ο Σάββας Γκέντσογλου υποχρεώνεται επί της ουσίας να καταφύγει στην οδό της προσφυγής για να εξασφαλίσει χρήματα που του οφείλει επί μήνες η ΠΑΕ. Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής όταν έφυγε τον Γενάρη από την ομάδα είχε λαμβάνειν από την Ένωση 265 χιλ. ευρώ, την στιγμή που το ετήσιο συμβόλαιό του αντιστοιχούσε σε 180 χιλ. ευρώ.
Κοροϊδία σε Γκέντσογλου και προσφυγή!


Κάτι που σημαίνει πως παρά τα διαφορετικά γραφόμενα -σκοπίμως από ορισμένα ΜΜΕ- ο παίκτης αγωνιζόταν για 1,5 χρόνο χωρίς να κερδίσει ούτε ένα ευρώ. Επιπρόσθετα με το deal της αποχώρησής του ο παίκτης θέλοντας να βοηθήσει την ΑΕΚ, που από παιδί αγαπούσε χάρισε 100 χιλ. ευρώ. Τώρα υπήρχε μία δόση 45 χιλ. ευρώ που ήταν να δοθεί τον Μαϊο. Επίσης υπήρχε άλλη μία για τον Ιούλιο και ακόμα μία για τον Οκτώβριο. Εννοείται πως ο ποδοσφαιριστής δεν έλαβε χρήματα από την ΑΕΚ.

Από τις αρχές Ιουνίου ο Έλληνας παίκτης είναι σε επικοινωνία και συμφωνία με τον Βασίλη Τσιάρτα να πάρει 35 χιλ. ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα που του οφείλοταν συμφώνησε να τα λάβει με τον διακανονισμό που του πρότεινε και ήθελε η ΑΕΚ. Παρά τις παραπάνω ενέργειες του ποδοσφαιριστή, να χαρίσει 100 χιλ. ευρώ, να μην λάβει ούτε ευρώ από τα προηγούμενα συμφωνηθέντα και να δεχθεί τις διακανονισμούς της ΑΕΚ, από τότε που έγινε η συμφωνία με τον Τσιάρτα έως και σήμερα το μόνο που γίνεται είναι από τα Σπάτα να κοροϊδεύουν τον παίκτη, καθώς δεν έχει πάρει ούτε τις 35 χιλ. ευρώ που είχαν προσυμφωνηθεί.

Το πλέον επικίνδυνο είναι ότι ο Τσιάρτας και οι υπόλοιποι στην ΑΕΚ γνώριζαν εδώ και αρκετές μέρες ότι ο παίκτης έχει αποφασίσει να προχωρήσει στη νομική οδό για να εξασφαλίσει τα χρήματα και προκλητικά δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Και μάλιστα την στιγμή που η ΑΕΚ βρήκε λεφτά να πάρει δύο επιθετικούς και να φέρει και έναν Ισπανό παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής εννοείται ότι θέλει να εξασφαλίσει το να πάρει τα χρήματα που δεν χάρισε στην ΑΕΚ και είναι λογικό όλοι όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην ΑΕΚ να περιμένουν διαφορετική αντιμετώπιση από τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος όταν βρισκόταν η ΑΕΚ σε ανάλογη οικονομική θέση το 2004 και εκείνος αντίστοιχα στην θέση του Γκέντσογλου σαν παίκτης δεν χάρισε από ένα λεπτό από τα πενταπλάσια χρήματα που είχε να λαμβάνει συγκριτικά από τον σύλλογο.
Και όλα αυτά για έναν παίκτη από τον οποίο η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει πάρα πολλά χρήματα, αφού όταν υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης με την Ένωση κατατέθηκε πρόταση από την Παλέρμο ύψους 300 χιλ. ευρώ για δανεισμό με οψιόν αγοράς 1,7 εκατ. ευρώ ενώ δεν παραχωρήθηκε στην Αταλάντα τον Γενάρη με την ιταλική ομάδα να δίνει τότε 2,8 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Γκέντσογλου και τον Μανωλά στην Ιταλία. Επρόκειτο για μία μεταγραφή που χάλασε λόγω του Στέλιου Μανωλά που ταξίδεψε στην Ιταλία αλλά δεν τα βρήκε με την Αταλάντα για τον ανιψιό του.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: