Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κομπανί: «Τα καλύτερα... έρχονται»

Πολύ καλύτερη θα είναι στην διάρκεια της σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Βενσάν Κομπανί να τονίζει πως το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό.
Ο Βέλγος στόπερ της πρωταθλήτριας Αγγλίας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για το καλό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς, για το γεγονός πως πρέπει να μην πετάνε στα «σκουπίδια» αρκετές ευκαιρίες οι συμπαίκτες του, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως στο μέλλον οι «πολίτες» θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι.
«Έχουμε πάρει στο πρωτάθλημα επτά πόντους από τους εννέα που θα μπορούσαμε και κερδίσαμε την Τσέλσι στο "Community Shield". Δε νομίζω πως ξεκινήσαμε άσχημα. Πέρυσι πετάξαμε κάποιες ευκαιρίες και οι αντίπαλοι μας τιμώρησαν. Πρέπει φέτος να είμαστε πιο προσεκτικοί», είπε αρχικά ο αρχηγός της Σίτι.
«Αυτή η χρονιά θα είναι πιο ανταγωνιστική. Ήρθαν πολλά ταλέντα σε όλες τις ομάδες και έγιναν πιο δυνατές. Αν κερδίζουμε τα παιχνίδια όταν δεν είμαστε σε καλή μέρα τότε φανταστείτε τι θα γίνει όταν παίζουμε καλά. Τα καλύτερα έρχονται», συμπλήρωσε ο Κομπανί.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: