Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ζιρού: «Να τερματίσουμε πάνω από Ισπανία»

Ο επιθετικός της Γαλλίας, Ολιβιέ Ζιρού μιλώντας στη FIFA υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να τερματίσει πάνω από την Ισπανία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Δύσκολο είναι το έργο της Γαλλίας για την πρώτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, καθώς στον όμιλό της υπάρχει και η Ισπανία που πάντα είναι δυνατή και φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς. Ο επιθετικός της Γαλλίας, Ολιβιέ Ζιρού μιλώντας στη FIFA τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι μόνο η πρώτη θέση της βαθμολογίας.
«Η Ισπανία έχει μία εξαιρετική γενιά με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μαζί για πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αν κάποια ομάδα είναι ικανή να τους ξεπεράσει. Αυτό ξέρω από αυτά που βλέπω. Εμείς δεν είμαστε πολύ μακριά όμως», είπε αρχικά για να συνεχίσει:
«Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου και θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Είμαστε αναγκασμένοι να φανούμε ανταγωνιστικοί. Αν μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας και μετά όλα θα είναι πιθανά για την πρωτιά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη θέση και όχι μέσω των play-off. Το ότι το Μουντιάλ θα γίνει στη Βραζιλία, αναγκάζουν τους πάντες να έχουν ένα κίνητρο παραπάνω», κατέληξε.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: