Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν πάει πουθενά ο Φελαϊνί

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα social media και ξεκαθαρίζουμε τις παρεξηγήσεις… Αυτό πιθανόν να σκέφτεται ο Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος, με δήλωση του στο facebook, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την Έβερτον και μάλιστα σύντομα.

Ο Φελαϊνί φέρεται να έχει προαναγγείλει στην εφημερίδα «Het Nieuwsblad» της πατρίδας του την επικείμενη αποχώρησή του από το «Γκούντισον Παρκ» κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν ισχύει:

«Έμεινα έκπληκτος με κάποιες εφημερίδες που ανέφεραν ότι θέλω να φύγω από την ομάδα μου, ακόμα και τον Ιανουάριο» ανέφερε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός.

«Θέλω να υπενθυμίσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος στο Λίβερπουλ και αρχίσαμε πολύ καλά το πρωτάθλημα». Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κέβιν Μιραλάς, η προσθήκη του οποίου, όπως υποστηρίζει, έχει κάνει τα «ζαχαρωτά» περισσότερο ανταγωνιστικά φέτος: «

Ο Μιραλάς και κάποιοι άλλοι πολύ καλοί παίκτες ήρθαν και βελτίωσαν την ομάδα προκειμένου να κάνουμε μια καλή σεζόν», προσέθεσε για να καταλήξει: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ όλη τη χρονιά με την Έβερτον και να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτή τη στιγμή πάντως η μόνη μου έγνοια είναι το παιχνίδι με την εθνική απέναντι στην Κροατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: