Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ντε Μάτος: «Αξέχαστη εμπειρία»

Ντε Μάτος: «Αξέχαστη εμπειρία»
Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης» η αποστολή της Μπενφίκα, με το μέλος του τεχνικού τιμ των Πορτογάλων, Λουίς Νόρτον Ντε Μάτος να ευχαριστεί τους ανθρώπους του Άρη για την φιλοξενία. Τι ανέφερε για την εικόνα του φιλικού (0-1).

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Η ομάδα του Άρη ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι. Πίεσαν πολύ στην αρχή και πήραν ώθηση από μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Από το 20’ και μετά όμως ανεβήκαμε και ήμασταν καλύτεροι.

Η ομάδα μου πέτυχε ένα γκολ από τα αποδυτήρια και στη συνέχεια ο Άρης ήταν όπως τον περιμέναμε. Ξέραμε ότι θα αντιδρούσε, παρόλα αυτά λειτουργήσαμε πολύ καλά. Το έξυπνο παιχνίδι μας απέδωσε καθώς ο Άρης δεν είχε κάποια ευκαιρία, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά. Αποκομίσαμε πολύτιμες εμπειρίες και τα παιδιά στάθηκαν πολύ καλά».

Γίνεται σκληρή δουλειά για την επιλογή των νεαρών παικτών. Υπάρχουν πολλά ταλέντα και μια ανεπτυγμένη δομή. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες όχι μόνο από την Πορτογαλία, αλλά και από άλλες χώρες.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα ώστε να μπορέσει να στελεχώσει την πρώτη ομάδα. Είδαμε πολύ καλά στοιχεία. Είμαι πολύ σίγουρος για τους παίκτες που είδατε σήμερα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, ότι θα παίξουν στην πρώτη ομάδα της Μπενφίκα.

Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη που ζήσαμε αυτή την εμπειρία και τον κόσμο που δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα και μας χειροκρότησε. Φεύγουμε με μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για την ομάδα του Άρη και πλέον είμαστε και εμείς οπαδοί του. Κάθε Σαββατοκύριακο θα παρακολουθούμε την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: