Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

«Κόντρες» για το Νο1 στην Τότεναμ!!

Οι δηλώσεις του Αντρέ Βίλας Μπόας ότι ο Μπραντ Φρίντελ παραμένει το Νο1 κάτω από τα δοκάρια της Τότεναμ φαίνεται πως άναψαν φωτιές στον σύλλογο του Λονδίνου, καθώς ο νεοαποκτηθείς Ούγκο Γιορίς δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι.

Ο 41χρονος Αμερικανός γκολκίπερ των «σπιρουνιών» παρά τα χρόνια του πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και φέτος, γεγονός που αναγκάζει τον Πορτογάλο τεχνικό να τον θεωρεί πρώτη επιλογή, παρά τις 8 εκ. λίρες που διέθεσε η ομάδα του για τον Γάλλο τερματοφύλακα.

«Προφανώς δεν είναι ποτέ καλό αυτό, αλλά θα το δούμε όταν επιστρέψουμε την Τετάρτη. Όταν ενσωματώνομαι με την εθνική ομάδα επικεντρώνομαι σε αυτό, ενώ για την προσωπική που κατάσταση θα δω όταν επιστρέψω (σ.σ. στο Λονδίνο)», δήλωσε ο Γιορίς, ενώ ο από την πλευρά του ο Φρίντελ τόνισε πως δεν θα αφήσει τη θέση του βασικού τόσο εύκολα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Άρσεναλ και σχολιαστής της γαλλικής τηλεόρασης στα παιχνίδια των «τρικολόρ», όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα είπε πως ο Βίλας Μπόας οφείλει να διατηρήσει κάτω από τα δοκάρι τον Φρίντελ, αφού τον έχει σώσει επανειλημμένα στις τελευταίες αναμετρήσεις, ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως ο Γιορίς με την εικόνα που θα δείξει στις προπονήσεις θα κερδίσει τη θέση που επιθυμεί στη νέα του ομάδα.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: