Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Μπίλης: «Ο Ηρακλής σαν οντότητα περνά μια μεγάλη ταλαιπωρία»

Ο προπονητής του Βατανιακού και πρώην του Ηρακλή, Λεωνίδας Μπίλης, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" για το φιλικό στην Κατερίνη, αλλά και την εικόνα των "κυανολεύκων".

"Δε συνηθίζω να μιλάω για ομάδες που δε δουλεύω, αλλά εγώ διαφωνώ λίγο. Δεν θέλω να μιλήσω θετικά για τον προπονητή του Ηρακλή. Θέλω να υποστηρίξω τον "προπονητή" όχι τον κ. Στράντζαλη. Είμαι φίλος μ' όλους τους προπονητές. Ήταν ματς προετοιμασίας, δεν βγήκαν τα πράγματα όπως τα θέλανε προφανώς, αλλά είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας κι έχουν το χρόνο να τα βελτιώσουν. Δεν μπορούμε να μηδενίσουμε την προσπάθεια του προπονητικού τιμ και των παικτών από ένα παιχνίδι. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν. Είναι τοποθέτηση προπονητικής φύσης παρά συναδελφικής αλληλεγγύης", τόνισε ο Κατερινιώτης προπονητής, συνεχίζοντας:

"Πέρασα ίσως στο χειρότερο σημείο, την εποχή της αλλαγής. Δεν είχα το χρόνο να πετύχω το στόχο μου ενώ ήμουν σίγουρος ότι θα τον κατάφερνα. Ο Ηρακλής σαν οντότητα περνά μια μεγάλη ταλαιπωρία. Έχουν επηρεαστεί οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, αλλά είναι λάθος. Θα έπρεπε να μείνουν ανεπηρέαστοι. Όταν μιλάμε για τον Ηρακλή πρέπει να προετοιμάζεται μια ομάδα όχι για τη FL2, ούτε για τη FL, αλλά για τη Super League. Όπως εμείς οι προπονητές αισθανόμαστε πίεση, έτσι και οι διοικούντες του Ηρακλή αισθάνονται την πίεση και θα πρέπει κι αυτοί να κάνουν το χρέος τους. Βεβαίως η διοίκηση έχει το πιο δύσκολο έργο, γιατί στη σημερινή κατάσταση το δυσκολότερο είναι η επένδυση στον χώρο", είπε για να ολοκληρώσει:

"Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα, έστω κι αν δούλεψα λίγο αλλά συνδέθηκα πολύ με την ομάδα, να δω τον Ηρακλή να παίξει εκεί που του αρμόζει".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: