Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σύρραξη στην αναμέτρηση Λιβύη-Αλγερία!!

Σύρραξη στην αναμέτρηση Λιβύη-Αλγερία
Το… χειρότερο το άφησαν για το τέλος Λιβύη και Αλγερία στην μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς σε ένα κατά τα άλλα ήρεμο παιχνίδι μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή επικράτησε πανδαιμόνιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια.

Αφορμή στάθηκε η επίθεση ποδοσφαιριστών της Λιβύης στον σκόρερ της Αλγερίας την ώρα που έκανε δηλώσεις στην κάμερα.

Στο επίκεντρο της σύρραξης βρέθηκε και ο Ραφίκ Τζιμπούρ του Ολυμπιακού.

Όσα ακολούθησαν μετά δεν περιγράφονται, καθώς υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των παικτών και οι ελάχιστοι ψύχραιμοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τα… καμώματα του αγωνιστικού χώρου ακολούθησαν και οι φίλαθλοι στις κερκίδες, με την κατάσταση να κινδυνεύει τα τεθεί εκτός ελέγχου. Αφορμή στάθηκε και το γεγονός ότι αρκετοί οπαδοί της Αλγερίας προσπάθησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης να περάσουν φωτογραφίες του Μοαμάρ Καντάφι για να… πικάρουν τους φιλάθλους της Λιβύης.

Ωστόσο, αποφεύχθηκαν μεγαλύτερα έκτροπα με την επέμβαση της αστυνομίας. Για την ιστορία η αναμέτρηση για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής βρήκε νικήτρια 1-0 την Αλγερία με σκόρερ τον Χιλέλ Σουντανί στο 87ο λεπτό. Το παιχνίδι έγινε στο Μαρόκο με τυπικά γηπεδούχο τη Λιβύη, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια:





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: