Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Την… ψάχνει για φορ

Οι νέες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Εμάνουελ Περόνε καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης του Αστέρα Τρίπολης.
Στην αρχή της εβδομάδας στον Αστέρα Τρίπολης είχαν αρχίσει να βγάζουν από το μυαλό τους το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού. Από τη μία η «γεμάτη» εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα, από την άλλη η επιστροφή του Εμάνουελ Περόνε, είχε κάνει τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας να κοιμούνται ήσυχοι και να αναβάλουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση για τον Ιανουάριο.
 
Μόνο που τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνθηκε πάλι κάποιες ενοχλήσεις και στην Τρίπολη γνωρίζουν πως ο Περόνε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, και ενδεχόμενο νέου τραυματισμού του θα αφήσει την ομάδα χωρίς επιθετικό για μεγάλο διάστημα σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο.
 
Ο νεαρός Μπακασέτας απέδειξε στο ΟΑΚΑ πως έχει ταλέντο, αλλά δεν είναι σε θέση να ηγηθεί ακόμα της γραμμής κρούσης. Ο Ντε Μπλάσις που αποκτήθηκε είναι «δεκάρι» και μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός και λείπει από το ρόστερ ο καθαρός επιθετικός περιοχής.
 
Από την Παρασκευή το βράδυ στο επιτελείο του Αστέρα έχει σημάνει συναγερμός και ψάχνουν πλέον πολύ επίμονα τον αντικαταστάτη του Περόνε. Εχει σχηματιστεί μία λίστα που περιέχει νέα ονόματα και σήμερα αναμένεται να γίνουν οι πρώτες κρούσεις, αφού πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τους ανθρώπους της ομάδας. 
 
Η έξτρα μεταγραφική περίοδος λήγει την Παρασκευή, υπάρχουν λίγες ποιοτικές επιλογές και πολλές ομάδες που κυνηγάνε αυτούς τους παίκτες. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι έτοιμοι να κάνουν και την υπέρβαση αν θεωρήσουν ότι έχουν βρει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Αν όχι, είναι άγνωστο ακόμα αν θα αποκτήσουν κάποιον για να έχουν έναν ακόμα παίκτη στον πάγκο που θα μπορεί να κάνει τα... ρεπό του Περόνε και δεν θα τον ανταγωνίζεται στα ίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: