Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Γρηγορίου: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται υπομονή και εμπειρία»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου, αναφέρθηκε στις εντυπώσεις που του άφησε ο ΠΑΟΚ από το πρόσφατο φιλικό που έδωσε η ομάδα του με τον «Δικέφαλο», αλλά και στην προσπάθεια που θα επιχειρήσει αυτός και οι παίκτες του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για τις εντυπώσεις που του άφησε ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την εικόνα ότι έχει μέλλον. Μερικά νεαρά παιδιά με εντυπωσίασαν. Έχει καλή ποδοσφαιρική φιλοσοφία που είναι προϊόν του Γιώργου Δώνη. Θέλει υπομονή, αλλά είναι δύσκολο για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως απαιτείται για να έχει μέλλον. Ο Κατσικάς, ο Κάτσε, ο Ιντζίδης, ο Γιάννου με εντυπωσίασαν πολύ. Θα έχουν λαμπρό μέλλον. Αν πλαισιωθεί το ρόστερ από έμπειρους θα είναι η ιδανική χημεία για τον ΠΑΟΚ».

Για το χρόνο που χρειάζονται οι ομάδες όπως ο «Δικέφαλος» με μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές: «Όλες οι ομάδες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που έχουν επιχειρήσει ανανέωση στο δυναμικό τους χρειάζονται χρόνο. Η μπάλα θα πρέπει να είναι χαμηλά για να έχουν αυτοπεποίθηση τα νεαρά παιδιά για το μέλλον. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος άμα παίξουν αρκετά νέα παιδιά μαζί. Θα πρέπει να πλαισιωθούν από έμπειρους ποδοσφαιριστές. Οι έμπειροι θα πρέπει να τραβήξουν το κουπί,, έτσι ώστε οι νέοι να αποτελέσουν τον κόσμο τον επόμενο χρόνο».

Για την προσπάθεια και τους στόχους του Πανσερραϊκού: «Έχουμε πολλούς παίκτες από την Κ20 που πήραν το πρωτάθλημα και πήραμε και αρκετούς καλούς παίκτες. Στόχους του Πανσερραϊκού είναι η πρώτη εξάδα, αλλά είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά στο φετινό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε μέσω των πλέι οφ να κυνηγήσουμε την άνοδο».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: