Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Απέσυρε το #9 του Big Al ο Παπάγος!!

Ο Α.Σ. Παπάγου γύρισε το χρόνο πίσω και μαζί με πλήθος κόσμου τιμά αυτή την ώρα στο «Σαλούν» τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλφόνσο Φορντ, που έφυγε απ' τη ζωή στις 4/9/2004.
Απέσυρε το #9 του Big Al ο Παπάγος
Η ομάδα του Παπάγου ήταν η πρώτη με την οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό (σ.σ. Σπόρτιγκ,Περιστέρι & Ολυμπιακός εν συνεχεία) ο Big Alκαι κάλεσε πρώην συμπαίκτες κι αντιπάλους του να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ήδη το «Σαλούν» σφίζει από ζωή, ενώ μεταξύ άλλων το «παρών» δίνουν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, εκπρόσωποι της Ε.Ο.Κ., του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., καθώς και πλήθος βετεράνων παικτών.
Ο Α.Σ. Παπάγου έχει φροντίσει για τη διεξαγωγή μίας ξεχωριστής βραδιάς, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι πρώην συμπαίκτες κι αντίπαλοι του τελευταίας αυθεντικού σκόρερ στη μνήνη του οποίου απονέμεται κάθε χρονιά το βραβείο της πρώτης καλαθομηχανής της Ευρωλίγκας.
Πριν απ' το τζάμπολ η διοίκηση της ομάδος φρόντισε να αποσύρει τη φανέλα με το #9, φέρνοντας αυτομάτως στο μυαλό όλων εικόνες με τον Big Al να φορτώνει χαμογελαστός τα αντίπαλα καλάθια.
Για τον Α.Σ. Παπάγου θα αγωνιστούν οι Υφαντής, Λιμνιάτης, Καταρντζής, Χρυσανθόπουλος,Σιγάλας, Κυρίτσης, Αποσκίτης, Γκογκίδης, Λογοθέτης, Μανωλόπουλος, Κόρβινγτον καιΠαγόπουλος, ενώ προπονητής της ομάδος είναι ο Κώστας Μίσσας.
Για την ομάδα των επιλέκτων, την οποία θα κοουτσάρει ο Αργύρης Πεδουλάκης, θα αγωνιστούν οιΑλβέρτης, Ρεντζιάς, Κακιούζης, Πελεκάνος, Χούμπαυλης, Κασουρίδης, Σούλης, Κρητικός,Μπουντούρης, Γαλακτερός, Ποδαράς, Κικίλιας και Κρητικός, ενώ επίσης το «παρών» στο «Σαλούν» δίνουν κι οι Τσαρτσαρής & Παπαλουκάς.
Τα έσοδα (σ.σ. €5 συμβολική τιμή εισιτηρίου) θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Μέριμνα» με σκοπό τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια, μία απώλεια ή το θάνατο.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: