Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαλής: «Ο Ιωαννίδης μου είπε “και τον… τρελό μέσα”»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Μπαλής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Άρη, τον Σκόρδα και τις προσωπικότητες που λείπουν από τους «κίτρινους».

Αρχικά αναφέρθηκε στον Ηρακλή:

«Θέλω να πω ότι χωρίς τον Ηρακλή δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα και κατά την γνώμη μου πρέπει να βρίσκετε στην Α? κατηγορία και όχι στην Β? και αυτό έπρεπε να είναι επιθυμία όλων».

Για τον χρόνο που χάθηκε αλλά και τον Σκόρδα τόνισε:

«Χάθηκε πολύς χρόνος, εγώ και άλλοι 4-5 κάναμε δύο σπουδαία ραντεβού και καταλάβαμε ότι ο μόνος που θα μπορούσε να βοηθήσει ήταν ο Γράντας. Μετά βρεθήκαμε και με τον Ιωαννίδη γιατί ήθελα να δω πως σκέφτεται και μου είπε ότι ο μόνος δρόμος είναι το άρθρο 99. Έχει χαθεί πολύ χρόνος και έχουν γίνει πράγματα που δεν με βρήκαν σύμφωνο γ? αυτό και έχω απομακρυνθεί λίγο.

Εγώ έφυγα από τον Super3 γιατί διαφωνούσα με τον Σκόρδα. Είχα να του μιλήσω οκτώ χρόνια αλλά του έδωσα το χέρι για το καλό του Άρη. Ο Σκόρδας έπαθε και έμαθε, ο ίδιος είχε πει ότι θα γίνει γκόμενα αυτού που θα σώσει τον Άρη».

Για τις προσωπικότητες που έλειψαν από τον Άρη:

«Έλειπαν πολλές προσωπικότητες από την ομάδα που κατά την γνώμη μου θα μπορούσαν να βοηθήσουν πολύ. Κατάλαβα ότι το σωματείο δύσκολα θα σωθεί, τα παιδιά που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διοίκηση προσπαθούν αλλά θα έπρεπε να είναι και άλλα ονόματα μέσα όπως του Γκάλη ή του Γιαννάκη. Όλοι στον Άρη βάζανε το «εγώ» μπροστά από την ομάδα και γ? αυτό οδηγηθήκαμε εδώ. Εγώ θα έβαζα μπροστά τον Ιωαννίδη, τον Σκόρδα για να σωθεί η ομάδα έπρεπε να είναι μέσα αυτοί. Δυστυχώς ήμαστε σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι ήμασταν πριν τρείς μήνες. Ο Ιωαννίδης μου είπε και τον τρελό μέσα. Τα «εγώ» μας να τα αφήσουμε έξω. Πρέπει να μπει μια τάξη και οι κλέφτες και οι ψεύτες να μπούνε φυλακή».

Για τον Γράντα:

«Εγώ θα έπιανα τον Γράντα ακόμα και την γυναίκα του και τα παιδιά του και θα τους έπειθα να μπούνε στην ομάδα γιατί ο Γράντας είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα. Τα παράπονα μου είναι ότι δεν βοήθησε όλη η οικογένεια του Άρη και κάναμε βήματα προς τα πίσω και όχι προς τα μπροστά».

Για τον Super3:

«Είναι οι πραγματικοί που αγαπάνε τον Άρη θα τους βγάλω το καπέλο και θα τους πω συγχαρητήρια για την στήριξη που δείχνουν όλο αυτόν το καιρό».

Για τον Κατσαβάκη και το περιστατικό με τον Βελλίδη:

«Ο Κατσαβάκης είναι ό,τι καλύτερο για τον Άρη, είναι χρυσάφι. Θα ήταν παράλογο ο Άρης να είχε ομαδάρα θέλει στήριξη και αγάπη. Αν χαθεί η πειθαρχεία τότε δεν μπορεί να πάει τίποτα καλά στην ομάδα. Εγώ αγαπάω τον Βελλίδη και θα του πω να σταματήσει να κάνει αυτά τα πράγματα για το καλό της ομάδας. Είναι πολύ καλός μπορεί να είναι νούμερο ένα σε Άρη και σε εθνική αλλά να κοιτάει και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι διοικούντες φταίνε που δεν βγαίνουν να στηρίξουν τον Κατσαβάκη, ο Βελλίδης είναι πολύ καλός αλλά πρέπει να βάλει το κεφάλι κάτω και να ζητήσει αύριο κιόλας συγγνώμη από τον Κατσαβάκη».

Για το χθεσινό φιλικό με την Μπενφίκα και για όσα ακούστηκαν γι? αυτό:

«Αυτός ο κόσμος που έχει να πάρει 40 χρόνια τίτλο, αυτός ο πικραμένος κόσμος με όποια ομάδα και να έπαιζε θα είχε 8-10 χιλιάδες κόσμο που θα στήριζε την ομάδα όποιος και να ήταν ο αντίπαλος».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: