Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Να ζήσεις, Βλάση και να σε χαιρόμαστε!

Έναν χρόνο στο προσκήνιο για λογαριασμό του ΠΑΟ κλείνει σε λίγες ημέρες ο Τσάκας και αν δεν ήταν ο Αλαφούζος εδώ που τα λέμε, ακόμα θα ασχολούμασταν με τις "Χίλιες και μία νύχτες" του Βλάση...

Να ζήσεις, Βλάση και να σε χαιρόμαστε!
Ο μάνατζερ από την Καβάλα, μία ιδιότητά του που συνηθίσαμε να διαβάζουμε μέσω του -αθλητικού κυρίως- Τύπου, έκανε την εμφάνισή του στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 19 Σεπτεμβρίου του 2011.
Πριν από, περίπου, έναν χρόνο δηλαδή. Με ταξί και γυαλιά ηλίου από το ...περίπτερο (όπως έγραφαν τότε επιφανείς αρθρογράφοι με διάθεση για χιούμορ), μετέφερε μέσα στον φάκελό του μία μυθική πρόταση 10άδων εκ. ευρώ ευρώ για τον Παναθηναϊκό!
Τόσο μυθική που όταν φάνηκε πως ο μύθος δεν έχει καμία σχέση με την παναθηναϊκή πραγματικότητα, αναγκάστηκε να αλλάξει ενδιαφερόμενο Πρίγκιπα μία και δύο φορές. Δεν υπήρχε πρόβλημα, άλλωστε, καθώς ολόκληρη η Σαουδική Αραβία και οι γιοι των πλούσιων βασιλέων και υψηλών αξιωματούχων, με ένα όνειρο ζούνε: να αποκτήσουν τον Παναθηναϊκό, να δαπανήσουν δεκάδες εκ. ευρώ για μεταγραφές και να του φτιάξουν γήπεδο.
Εξ ου και το διάστημα της παραμονής του Τσάκα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, πέρασαν από το ρεπορτάζ του συλλόγου από τον Ροναλντίνιο και τον Σικαμπάλα, μέχρι τον Βλαχοδήμο (ο οποίος, τελικά, κατέληξε στον Ολυμπιακό) και τον Σκόνδρα!
Τι δεν είδαμε και δεν ακούσαμε αυτούς τους 12 μήνες από τον ...Τσάκα Νόρις (σ.σ. παρατσούκλι που του κόλλησαν φίλοι και εχθροί, αφού σε κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν, έβρισκε λύση), που όχι μόνο θα έσωζε τον Παναθηναϊκό αλλά θα τον εκτόξευε στα αστέρια.
Στην τελευταία του εμφάνιση, πάντως, στο παιχνίδι του Πλατανιά εναντίον του Πανθρακικού, στο πλάι του Φανούρη Βατσινά, δεν θέλησε να κάνει κάποια νέα δήλωση για τον Παναθηναϊκό. Ποιος ξέρει, ίσως ψήνει κάποιον καινούργιο Πρίγκιπα για να ανεβάσουν ακόμα μία συνέχεια στο θεατρικό με τίτλο "Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω τον Παναθηναϊκό"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: