Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Κλίνσμαν και ο Κουταλιανός (vid)!

Δείτε τον απίστευτο τρόπο (με τη βοήθεια ενός «μασίστα») που επέλεξε ο Γίργκεν Κλίνσμαν για να πωρώσει τους παίκτες των Η.Π.Α. Ας ελπίσουμε να μην τον ζηλέψει ο Φερνάντο...
Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός
τρένα σταματάει ο Κουταλιανός
πέτρες ροκανίζει ο Κουταλιανός
και βουνά γκρεμίζει ο Κουταλιανός.

Οταν ο Γιάννης Καλατζής τραγουδούσε αυτούς τους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου αφιερωμένους στον Παναγή Κουταλιανό (1847-1916), σίγουρα δεν είχε καν φανταστεί ότι ο φημισμένος «μασίστας» εκείνης της εποχής θα μπορούσε εάν ζούσε σήμερα να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας να ταξιδέψει στο Μουντιάλ του 2014.

Την ιδέα την έδωσε ποιος άλλος; ο Γίργκεν Κλίνσμαν που έχει κάνει κάτι τέτοια κουλά και στο παρελθόν του ως προπονητής. Ο Γερμανός κόουτς είναι εκλέκτορας στο συγκρότημα των Η.Π.Α. και για να πωρώσει τους παίκτες του, έκανε το εξής απίστευτο. Προσέλαβε τον Ντόνι Μουρ, ώστε να δείξει στους Μπράντλεϊ, Αλτιντορ, Μποκανέγκρα, Εντου και τους συμπαίκτες του ότι μπορούν να καταφέρουν οτιδήποτε θελήσουν.

Ο Μουρ είναι κάτι αντίστοιχο του Κουταλιανού, του Τζίμι του Τίγρη και του Σαμψών, αλλά σε σύγχρονη έκδοση. Οπως θα διαπιστώσετε στο βιντεάκι, η μέθοδος των Κλίνσμαν-Μουρ είναι άκρως πρωτοποριακή και υπεράνω κάθε φαντασίας. Δυστυχώς όμως για τα Αμερικανάκια δεν έπιασε, μιας και ηττήθηκαν από την Τζαμάικα (2-1) στο ματς που ακολούθησε την επίδειξη του Μουρ. Ας ελπίσουμε ο Σάντος να μην ακολουθήσει αντίστοιχη μέθοδο για να... φτιάξει τους δικούς μας διεθνείς.






πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: