Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα σε θυμόμαστε για πάντα Αλφόνσο»

«Θα σε θυμόμαστε για πάντα Αλφόνσο»
Ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ ανταποκρίθηκε στο προ ημερών κάλεσμα του ΑΣ Παπάγου και γέμισε το «Σαλούν» το απόγευμα της Κυριακής για να τιμήσει την μνήμη του Αλφόνσο Φορντ. Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους παλαιμάχους του Παπάγου και σε ομάδα επιλέκτων, ήταν το γεγονός της βραδιάς, με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη να δίνει το «παρών», μαζί με εκπροσώπους της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κανείς δεν έχει ξεχάσει τον μεγάλο Αλφόνσο Φορντ, οκτώ χρόνια μετά τον χαμό του. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο γήπεδο του Παπάγου, το θρυλικό «Σαλούν», το απόγευμα της Κυριακής, αφού απλός κόσμος του μπάσκετ γέμισε το κλειστό και παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα.

Η διοίκηση του ΑΣ Παπάγου απέσυρε πριν από το τζάμπολ την φανέλα με το νούμερο 9, αριθμό που φορούσε ο αδικοχαμένος Φορντ για όσο καιρό αγωνίστηκε με τα χρώματα του συλλόγου. Μάλιστα την φανέλα με το 9 και το όνομα του Φορντ, φορούσαν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν.

Πολλές παλιές δόξες έδωσαν το «παρών», μεταξύ αυτών και οι Φασούλας, Σιγάλας, Λημνιάτης, Αλβέρτης, Ρεντζιάς αλλά και οι Παπαλουκάς, Τσαρτσαρής.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν:

Α.Σ. Παπάγου (Μίσσας): Υφαντής, Λημνιάτης, Καταρντζής, Χρυσανθόπουλος, Σιγάλας, Κυρίτσης, Αποσκίτης, Γκογκίδης, Λογοθέτης, Μανωλόπουλος, Κόρβινγτον, Παγόπουλος.

Επίλεκτοι (Πεδουλάκης): Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Κακιούζης, Πελεκάνος, Χούμπαυλης, Κασουρίδης, Σούλης, Κρητικός, Μπουντούρης, Γαλακτερός, Ποδαράς, Κικίλιας, Κρητικός.


Τα έσοδα (πέντε ευρώ η συμβολική τιμή του εισιτηρίου) θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Μέριμνα», με στόχο την φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, μια απώλεια ή έναν θάνατο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: