Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΕΚ: Με κόσμο απέναντι στον Άρη!!

Τη συμπαράσταση του κόσμου της θα έχει η ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, καθώς ο Ανδρέας Δημητρέλος για ακόμα μία φορά βρήκε λύση με την Εφορία για να σφραγιστούν τα εισιτήρια.
Κάθε εβδομάδα, ο Ανδρέας Δημητρέλος δίνει και μία νέα «μάχη» για να μπορέσει να παρουσιαστεί η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο με τη συμπαράσταση του κόσμου της. Στην 1η αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης, έστω και την τελευταία στιγμή όλα πήγαν καλά. Κάτι που έγινε και για το παιχνίδι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής με τον Άρη.
Ο διευθύνων σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/9) στη Citibank με στόχο να καταφέρει να αποδεσμεύσει μέρος των καταθέσεων για να μπορέσει η ομάδα να καταβάλει τα χρήματα στην Εφορία για να σφραγιστούν τα εισιτήρια.
Έτσι, την Τετάρτι το πρωί αναμένεται να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση της ΦΑΕΕ και να προχωρήσει στην έκδοσή τους. Κάτι που σημαίνει ότι τα… μωρά του Βαγγέλη Βλάχου για ακόμα μία φορά θα μπορούν να έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στη Superleague.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: