Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αγκάνθο: «Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»

Αγκάνθο: «Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»
Την άποψη πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν σκληρά και να αλλάξουν κάποια πράγματα, προκειμένου να κάνουν τον κόσμο του Άρη χαρούμενο εξέφρασε ο Νταβίντ Αγκάνθο.

«Νιώθω πολύ όμορφα και άνετα. Σήμερα χάσαμε και είναι δεδομένο ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έχουμε μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτόν τομέα και τα γκολ θα έρθουν. Δεν νιώθω καμία πίεση έχω βάλει αρκετά γκολ στην καριέρα μου και πιστεύω πως με τη σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν», ήταν τα λόγια του Αγκάνθο.

Παράλληλα, ο Γιάννης Γκέσιος στις δηλώσεις του τόνισε πως για άλλη μία φορά έλειπε το γκολ στον Άρη, ενώ συμπλήρωσε ότι ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στους παίκτες: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μια θετική εμπειρία για εμάς. Δεν ήμασταν τόσο καλοί σήμερα και μας έλειπε για ακόμα μια φορά το γκολ. Πρέπει όλοι να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Ο κόσμος αλλά και εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να δείξετε κατανόηση γιατί προσπαθούμε πολύ».

Από την πλευρά του ο Κώστας Καζναφέρης στάθηκε στο γεγονός πως το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Μπενφίκα ήταν μία χρήσιμη εμπειρία για όλους τους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων»: «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς ο συγκεκριμένος αγώνας. Παίξαμε κόντρα σε μια μεγάλη και δυνατή ομάδα και δυστυχώς όταν κάνεις λάθος σε τέτοια παιχνίδια το πληρώνεις. Με τέτοια δυνατά τεστ φτιάχνουμε χαρακτήρα. Είμαι πεπεισμένος πως στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και θα δείξουμε τον πραγματικό μας πρόσωπο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: