Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πιο δύσκολος αγώνας του...

Εχει παίξει σε πολλά γήπεδα. Εχει δώσει αναρίθμητους αγώνες. Εχει τιμηθεί ουκ ολίγες φορές, με κορυφαία την ανάδειξή του σε MVP του Euro 2004. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.
Ο πιο δύσκολος αγώνας του...
Ομως, ο αγώνας της απαλλαγής από τις σοβαρές κατηγορίες που του προσάπτουν οι δικαστικές και οικονομικές αρχές θαρρώ πως για τον Θοδωρή Ζαγοράκη είναι ο δυσκολότερος. Εκείνος, βέβαια, εκτιμά πως είναι ένα «ματς» όπως όλα τα άλλα.
Ισως αγνοεί πως «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται». Οτι τώρα οι μέχρι πρότινος υποστηρικτές του δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε κατηγόρους του. Και πως θα κληθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του μόνος του μαζί με τους εναπομείναντες πιστούς φίλους του.
Κι αυτό που έχει να κάνει ο Θ. Ζαγοράκης είναι να πει την αλήθεια. Να εξηγήσει για ποιο λόγο πήρε τα περίπου 320.000 ευρώ μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Πώς γίνεται, δηλαδή, να έχει παραιτηθεί από τα κοινά τον περασμένο Ιανουάριο και έναν μήνα αργότερα να λαμβάνεται απόφαση για αναδρομική ικανοποίηση των οικονομικών του απαιτήσεων, ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, με τον ποσόν των 6.400 ευρώ μηνιαίως; Μία απλή σκέψη που μπορεί να κάνει κανείς είναι ότι με αυτόν τον τρόπο επιχειρήθηκε να καλυφθεί μία «μαύρη τρύπα» στην ΠΑΕ.
Πέραν τούτου υπάρχει και κάτι άλλο: οι νυν διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμφισβητούν την ύπαρξη λήψης μίας τέτοιας απόφασης από το ΔΣ και τη ΓΣ. Το άδειασμα ξεκίνησε...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: