Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

«Δένει» τον Σίλβα η Σίτι!!

Πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες θεωρείται το ενδεχόμενο ο Νταβίντ Σίλβα να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ισπανός άσος, ο οποίος βρίσκεται στα υπ' όψιν της Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως τελικά θα πει το πολυπόθητο «ναι» στους διοικούντες των «σίτιζενς», οι οποίοι επιθυμούν διακαώς τη συγκεκριμένη συμφωνία, αφού το συμβόλαιο του 26χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2014 και αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Βέβαια, στο να δεχθεί την πρόταση ο Σίλβα μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι απολαβές του από εδώ και πέρα οι οποίες θα φτάσουν τα 240.000 ευρώ την εβδομάδα (!), όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα goal.com. Αυτό θα τον κατατάξει στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μάντσεστερ, σε μία λίστα στην οποία συμπεριλαμβάνονται έως τώρα οι Γιάγια τουρέ, Σέρχιο Αγκουέρο και Κάρλος Τέβεζ.

Μέσα στο καλοκαίρι έχουν πραγματοποιηθεί τρία ραντεβού ανάμεσα στους εκπροσώπους του Σίλβα και της Σίτι και υπάρχει καταρχήν συμφωνία, όμως οριστική συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017 αναμένεται να υπάρξει ίσως και μέσα στην εβδομάδα, κόβοντας την όποια όρεξη είχε η Ρεάλ που ετοίμαζε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: