Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Καραγεωργίου: «Καλή θα είναι μία προσθήκη στον Παναιτωλικό»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου τόνισε ότι πρέπει να γίνει μία ακόμα μεταγραφή, γιατί με 15-16 ποδοσφαιριστές η χρονιά… δεν βγαίνει.
Ο Καραγεωργίου μετά τη φιλική αναμέτρηση με τον Φωκικό την Κυριακή (09/09) φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Δυτικά 9.61 και στην εκπομπή «Σπορτ στις 12», τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει μία ακόμα μεταγραφή για να καλυφθεί το κενό του Χουσεΐν Μουμίν.
«Είναι δύσκολο αυτή την εποχή να πραγματοποιηθεί μεταγραφή αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές» είπε και συνέχισε: «Προσπαθούμε όμως να βρούμε κάτι ακόμη μετά την ατυχία που είχαμε με τον Μουμίν. Άλλωστε πρέπει να ανεβάσουμε και τον αριθμό στο ρόστερ αφού έχουμε περίπου 20 παίκτες με τους 4-5 να είναι μικροί. Άρα με 15-16 δεν βγαίνει η χρονιά και καλό είναι να κάνουμε 1 μεταγραφή ακόμη».

Σχετικά με την πρώτη παρουσία των τελευταίων αποκτημάτων (Καμαρά, Ντιμπαλά και Ακουάρο) ο Νίκος Καραγεωργίου σχολίασε:

«Κανένα δίλλημα δεν είχαμε για τον Καμαρά. Τον ξέρουμε όλοι. Ο Ντιμπαλά μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα καθώς τώρα ήταν έξω από τα νερά του αλλά θα είναι καλύτερος στην συνέχεια. Για τον Ιταλό έδειξε να πάει καλά με τον Κούσα, δεν είχαν προβλήματα και όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερος».

Όσο αφορά την εικόνα του Παναιτωλικού στα φιλικά ο προπονητής του Αγρινιώτικου συλλόγου ανέφερε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και στην αρχή τουλάχιστον θα έχουν θέση βασικού όσοι είναι πιο έτοιμοι από τους άλλους ανεξάρτητα ονομάτων».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: