Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Και επίσημα Κόστλι στη Βέροια!!

Στο ρόστερ της Βέροιας ανήκει και επίσημα ο 31χρονος επιθετικός από την Ονδούρα, Κάρλο Κόστλι. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στη Βέροια, πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και μετέβη σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων» τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στην Σούπερ Λίγκα, με την φανέλα της Βέροιας. Ξέρω αρκετά πράγματα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική σας ομάδα, η οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004.

Είμαι πανέτοιμος αγωνιστικά καθώς έκανα προπονήσεις με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας, με την οποία αγωνίστηκα στα τελευταία της επίσημα παιχνίδια. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν οι φίλαθλοι της Βέροιας θα δουν από αυτόν τα ίδια «μαγικά» κόλπα που κάνει στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, απάντησε: «Σε αυτά τα βίντεο είμαι… εγώ, δεν είναι κάποιος άλλος, και στόχος μου είναι να προσφέρω παρόμοιες στιγμές και στον κόσμο της Βέροιας».

Ο Κόστλι επέλεξε την φανέλα με το νούμερο 19, την οποία πέρσι φορούσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Κάλβιν Κάντι!

Πηγή: kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: