Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα συνάντηση με Βελλίδη

Ο Μάρκος Βελλίδης έμεινε εκτός αποστολής του φιλικού με την Μπενφίκα, με τον Μάκη Κατσαβάκη να επιβεβαιώνει με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημα που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή.
Σήμερα αναμένεται να υπάρξει ακόμη μία συνάντηση ανάμεσα στον διεθνή τερματοφύλακα και τον τεχνικό της ομάδας, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση. Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει δύσκολο να αλλάξει στάση ο Βελλίδης, αν και παραδέχθηκε στον Κατσαβάκη πως κακώς ανέβασε τους τόνους στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως και οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής πιέζουν τους δύο άνδρες να τα βρουν, μια και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, επηρεάζει αρνητικά το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος.
 
Αρνητικός για νέο διακανονισμό ο Κουλουχέρης
 
Ενα τεράστιο πρόβλημα φαίνεται πως έχουν μπροστά τους τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Αρη. 
 
Ο Θέμης Κουλουχέρης παρουσιάζεται κάθετα αρνητικός στις αλλεπάλληλες επαφές με τους «κίτρινους», που του πρότειναν νέο διακανονισμό. Η αίτηση του πρώην αμυντικού του Αρη στο διαιτητικό δικαστήριο για ενεργοποίηση των κυρώσεων, δηλαδή αφαίρεση τριών βαθμών και μη ορισμός του επόμενου αγώνα, εκδικάζεται αύριο και ο Κουλουχέρης ζητάει επιτακτικώς τα 90.000 ευρώ που του οφείλονται για τις τρεις δόσεις του καλοκαιριού. 
 
Μάλιστα, ήταν ανένδοτος και στις οχλήσεις που του έγιναν (έπειτα από επαφές των «κιτρίνων») τόσο από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, όσο και από ανθρώπους του Πανιωνίου, οι οποίοι προσπάθησαν να τον πείσουν να βάλει νερό στο κρασί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: