Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Σε ένα μήνα θα θυμίζει… γήπεδο!!

Σε ένα μήνα θα θυμίζει… γήπεδο
Τη διαβεβαίωσή του πως ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο θα είναι αξιοπρεπής μέσα σε ένα μήνα έδωσε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο πρόεδρος της Νάπολι μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στα προβλήματα του γηπέδου, τονίζοντας, όμως, πως δεν είναι διατεθειμένος να ανακατασκευάσει μόνος του την έδρα της ομάδας του.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Νάπολι και τη Φιορεντίνα, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 2-1, είχε έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή. Τον αγωνιστικό χώρο, που ήταν σε κακή κατάσταση, θυμίζοντας ελάχιστα γήπεδο ποδοσφαίρου. Όσοι βρέθηκαν στο Σαν Πάολο αναγνώρισαν πως τέτοιο «θέαμα» δεν αρμόζει σε καμία ομάδα της Serie A.

Της ίδιας άποψης είναι και ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος μίλησε για τις εργασίες που αναμένονται να γίνουν στο γήπεδο. «Το πρόβλημα είναι μία ίωση του χορταριού, όπως μας εξήγησαν οι γεωπόνοι. Με την κατάλληλη θεραπεία, που έχει ήδη ξεκινήσει, σε ένα μήνα το γήπεδο θα είναι τέλειο. Όλοι οι υπεύθυνοι εργάζονται χωρίς διακοπή, ώστε να παραδώσουν τον αγωνιστικό χώρο σε άψογη κατάσταση», δήλωσε ο πρόεδρος.

Μετά το παιχνίδι οι άνθρωποι της Νάπολι τόνισαν πως το γήπεδο είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Ο Ντε Λαουρέντις δεν διαφωνεί. «Πρόκειται για επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους προστατέψουμε. Το γήπεδο είναι, πράγματι, επικίνδυνο και θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς. Για αυτό κινηθήκαμε γρήγορα, για να παρουσιαστεί βελτιωμένο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Αλλά μην μου ζητάτε να κατασκευάσω από την αρχή το Σαν Πάολο. Δεν μου περισσεύουν 85 εκατ. ευρώ», σημείωσε με νόημα ο Ντε Λαουρέντις.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: