Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

«Νίκη ψυχολογίας στο Σαν Σίρο»

«Νίκη ψυχολογίας στο Σαν Σίρο»
Χαρούμενος αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε μετά τη μεγάλη νίκη της Ρόμα επί της Ίντερ με 3-1 στο Σαν Σίρο ο Ζντένεκ Ζέμαν. Τόνισε πως είναι νωρίς για να μιλήσει για πρωτάθλημα και έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του που με τη νίκη αυτή σκόρπισαν ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών τους.

Η δεύτερη αγωνιστική του Καμπιονάτο χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη νίκη της Ρόμα στο Σαν Σίρο. Η Ίντερ δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ορμή των παικτών του Ζντένεκ Ζέμαν και η επικράτηση με 3-1 των «τζαλορόσι» ήρθε φυσιολογικά.

Ο προπονητής της Ρόμα, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, παρουσιάστηκε προσγειωμένος, παρά την άνετα επικράτηση. «Στο ματς με την Κατάνια μας έλειψε η πίστη στις δυνατότητές μας. Με την Ίντερ, όμως, τα παιδιά κατέβηκαν για να κάνουν το παιχνίδι τους και τα κατάφεραν», δήλωσε στο «RaiSport» ο Ζέμαν.

Η ομάδα που «χτίζει», έχει ικανό ρόστερ για να πετύχει τους στόχους της; «Υπάρχουν 23 ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν και να προσφέρουν. Αυτό έκαναν και με την Ίντερ, μπήκαν και έκανα αυτό που έπρεπε.»

Μπορεί η Ρόμα να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα; «Μετά από δύο αγώνες είναι πρόωρο να μιλάμε για τίτλο. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία και προσφέρει χαρά στους οπαδούς μας. Και αυτό είναι σημαντικό. Εμείς δουλεύουμε και παίζουμε μπάλα για αυτούς που αγαπούν τη Ρόμα», σημείωσε ο Ζέμαν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: