Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Φαν Πέρσι»

«Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Φαν Πέρσι»
Αδύνατο για οποιαδήποτε ιταλική ομάδα - και όχι μόνο για την Γιουβέντους - ήταν το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως δήλωσε ο Μπέπε Μαρότα. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσπάθησε να αγοράσει τον 28χρονο παίκτη από την Άρσεναλ, όμως τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης δεν μπορούσαν να κάνουν πραγματικότητα τη μεταγραφή.

«Είχαμε μερικούς στόχους στη μεταγραφική αγορά και δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε όλους αυτούς. Η μεταγραφή του Φαν Πέρσι για παράδειγμα, αυτή την στιγμή ήταν αδύνατη για οποιαδήποτε ιταλική ομάδα να τον αποκτήσει. Η Γιουβέντους ή άλλη ομάδα από την Ιταλία ήταν αδύνατο να δώσει 30 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη λήγει το συμβόλαιό του την επόμενη σεζόν, χωρίς να υπολογίζουμε τις απολαβές του», ανέφερε αρχικά ο παράγοντας της «Γηραιάς Κυρίας» και μίλησε για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της επιστροφή στους ομίλους του Champions League:

«Έχουμε ενισχυθεί πολύ για την Ευρώπη, ακόμη και αν δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις τέσσερις ή πέντε κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι θα κάνουμε τη διαφορά με την φιλοσοφία μας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε το νικηφόρα χαρακτηριστικά μας από την περσινή σεζόν».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: