Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

"Γιατί κόλλησαν τα στημένα;"

O Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να σκληρύνει κι άλλο τη στάση του στον "πόλεμο" κατά του παρασκηνίου, προχωρώντας σε μία σειρά από ενέργειες που θα έχουν ως στόχο να καταπολεμηθεί η διαφθορά.
"Γιατί κόλλησαν τα στημένα;"
Η αρχή θα γίνει από τις εισαγγελικές αρχές, στις οποίες θα προσφύγει εντός της εβδομάδας ζητώντας ενημέρωση από τους εισαγγελείς γιατί έχει "κολλήσει" εδώ και μήνες το θέμα με τα στημένα παιχνίδια.
Παράλληλα, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, τα οποία προς το παρόν δεν βγαίνουν προς τα έξω.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της επιστροφής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, ο χρόνος που θα ξεκινήσει η όλη διαδικασία θα εξαρτηθεί από τις μακέτες. Οπως αναφέραμε και χθες, πρόθεση του Αλαφούζου είναι να γίνει επέκταση στα δύο πέταλα για να αυξηθεί η χωρητικότητα στις 20.000 θέσεις.
Αυτό, ωστόσο, απαιτεί τουλάχιστον δύο μήνες. Αν τώρα το συγκεκριμένο πρότζεκτ κριθεί ασύμφορο, θα προχωρήσει στις εργασίες καλλωπισμού της Λεωφόρου ως έχει και το γήπεδο μπορεί να είναι έτοιμο προς χρήση ακόμη και σε ενάμιση μήνα...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: