Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κανείς δεν λογοδοτεί!!

Εβλεπες χθες το παιχνίδι του Αρη με τον ΟΦΗ και έβλεπες μία ομάδα που προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Του Περικλή Στέλλα.
Κανείς δεν λογοδοτεί
Μία ομάδα που έχει για όπλα σφεντόνες σε έναν πόλεμο που οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα. Οχι όλοι αλλά οι περισσότεροι σε σχέση με τον Αρη, με άδειο ταμείο, με κατεστραμμένη ψυχολογία και μία διοίκηση που δεν έχει καμία δυνατότητα. Και με αυτή την ομάδα ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος και γεμάτος αγκάθια, με τον Αρη να είναι ξυπόλητος σε όλα τα επίπεδα.
Και την ίδια στιγμή όλοι εκείνοι που οδήγησαν τον Αρη ξανά στη θέση ΜΗΔΕΝ είναι εξαφανισμένοι και το θλιβερό είναι ότι δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Κανείς δεν τους καλεί να λογοδοτήσουν. Ούτε τον Κόντη ούτε τον Σκόρδα ούτε τον Γρανούζη ούτε τον Αθανασιάδη. Επίσης, την ίδια στιγμή ο ανανεωμένος «Super 3» που δεν έχει καμία σχέση, λένε, με την παλιά διοίκηση που ευλογούσε τις παλιές διοικήσεις της ΠΑΕ, δεν παίρνει πρωτοβουλία. Δεν μπορεί όλοι να μένουν στο απυρόβλητο και όλα να θεωρούνται περασμένα-ξεχασμένα.
Βέβαια, ίσως είναι μάταιο να περιμένει κανείς εξυγίανση, έρευνα και απόδοση ευθυνών, όταν βλέπεις στις σημερινές διοικήσεις ΠΑΕ και Κοινωνία Μελών Αρη να είναι τα ίδια σχεδόν πρόσωπα, τα οποία διευθύνουν, διοικούν, παίρνουν αποφάσεις και ορίζουν και διευθετούν τα οικονομικά. Και πολύ φοβάμαι πως οι άφθαρτοι και αγνοί νέοι διοικούντες Στεφανίδης και Γρόλλιος θα φθαρούν από το σύστημα πολύ πολύ σύντομα. Αλλωστε, εάν μπει κάποιος στο Διαδίκτυο, θα διαπιστώσει ότι η σπέκουλα σε βάρος τους ολοένα και γιγαντώνεται.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: