Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τέσσερα χωρίς πρέσινγκ και χωρίς τη συμμετοχή του Ιμπαγάσα!!

Τέσσερα χωρίς πρέσινγκ και χωρίς τη συμμετοχή του Ιμπαγάσα
Γίνεται ακόμα κι όταν από τα τέσσερα γκολ απουσίαζε ο Ιμπαγάσα. Γίνεται ακόμα κι όταν η ακριβοπληρωμένη μεταγραφή (Μασάντο) μένει ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού.
Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.
Αφού γίνεται κι έτσι τότε στον Ολυμπιακό έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν. Έχουν κάθε λόγο να παίρνουν τοις μετρητοίς τη δήλωση - υπόσχεση του Ζαρντίμ ότι η ομάδα θα βελτιωθεί.

Η κριτική των τελευταίων ημερών εστιάζει στο ότι βλέπουμε την ομάδα του Βαλβέρδε χωρίς τον Βαλβέδε. Αν κρίνουμε από τα ονόματα των παικτών, η κριτική έχει βάση. Παίζουν οι περσινοί συν τον Μασάντο. Παίζουν όμως χωρίς το ανηλεές πρεσάρισμα χωρίς το "πνίξιμο" στον αντίπαλο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχασαν οι παίκτες την ενέργεια και τις φυσικές δυνάμεις τους; Μάλλον όχι. Ο Ζαρντίμ επιλέγει να μην υπάρχει το ρίσκο των ανοιχτών χώρων. Με σέντερ μπακ τον Μέλμπεργκ και τον Αβραάμ, θα έπαιρνε το ρίσκο ο Ζαρντίμ... Για την ώρα έχει να διαπιστώνει πως ο Κάρολ δεν πιέστηκε καθόλου στο ματς με τη Λειβαδιά.

Ο Μοντέστο παρά τα χρονάκια του έτρεξε αρκετά κι ο Παπάζογλου ήταν άψογος στις επεμβάσεις του.

Ο Ολυμπιακός στη δεύτερη - μόλις - αγωνιστική του πρωταθλήματος καταγράφει κέρδη. "Τεσσάρα" και τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Ιδανικές συνθήκες για να πετύχει ο Ζαρντίμ τη βελτίωση που επιθυμεί. Βελτίωση που είναι απαραίτητη αν θέλει ο Ολυμπιακός να νικήσει στο Φάληρο τη Σάλκε...



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: