Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πανταχού παρών κος Αλαφούζος…!!

Ο πανταχού παρών κος Αλαφούζος…
Ούτε να… κάτσει δεν προλαβαίνει τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Mr ΣΚΑΪ τρέχει για πολλά και διάφορα θέματα του Παναθηναϊκού, που είναι ανάγκη –για το καλό του συλλόγου- να λυθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Είτε αυτά αφορούν το παρασκήνιο και την διαιτησία, είτε το να μαζέψει χρήματα από επιχειρηματίες για την ΑΜΚ που «τρέχει» μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, είτε να δώσει το «παρόν» στην Παιανία για να δουν οι ποδοσφαιριστές πως δεν είναι «μόνοι», είτε για οτιδήποτε...

Ο εμπνευστής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έχει πάρει πολύ ζεστά και ενεργά τον ρόλο του και δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, σε οποιονδήποτε τομέα κι αν έγκειται αυτό.

Εβδομάδα εξελίξεων για την ΑΜΚ

Καταρχάς, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκινήσει ήδη τα ραντεβού του με τους πρώην μετόχους ούτως ώστε να μαζέψει όσα περισσότερα λεφτά μπορέσει, στην τρέχουσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Αυτή είναι της τάξεως των 6 εκατομμυρίων ευρώ και από όσα έχουν διαρρεύσει, οι Βγενόπουλος, Πολέμης θα συμμετάσχουν σύμφωνα με το ποσοστό τους (600.000 και 300.000 € αντίστοιχα) ενώ ραντεβού θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα και με τον Πατέρα όπως και με τους άλλους πρώην μετόχους. Επίσης, ο Mr ΣΚΑΪ έχει κανονίσει και με άλλους επιχειρηματίες συναντήσεις είτε αυτοί να συμβάλλουν σε αυτή την ΑΜΚ που θα είναι ενεργή μέχρι τέλους Σεπτέμβρη είτε στην επόμενη που θα ανοίξει αμέσως μετά.

«Ντου στο παρασκήνιο»

Δεύτερον, ο Γιάννης Αλαφούζος εκτός από τα ραντεβού με τους επιχειρηματίες αναφορικά με τα χρήματα του συλλόγου, έχει και συναντήσεις με τους συνεργάτες του, για ακόμη ένα κομμάτι που θεωρεί σημαντικό. Αυτό του παρασκηνίου. Ο επιφανής επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος και το δηλώνει όπου σταθεί και βρεθεί, να μην αφήσει κανέναν να βλάψει την αγαπημένη του ομάδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο που μαζεύει στοιχεία και στη συνέχεια θα τα καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές.

Στην Παιανία για παίκτες και Φερέιρα

Παρόλο τον φόρτο εργασίας του, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν χάνει ευκαιρία και σίγουρα μία φορά την εβδομάδα, βρίσκεται στην Παιανία. Εκεί, εκτός του ότι εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, συνομιλεί με τον προπονητή της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα, μαθαίνοντας τα όλα από πρώτο χέρι. Είτε για τον μέσο που ζητάει ο Φερέιρα αναλύοντας όλα αυτά που μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, είτε για το πλάνο του Πορτογάλου και την αγωνιστικότητα της ομάδας, είτε για οτιδήποτε μπορεί να συζητηθεί…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: