Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αμπντούν και το στοίχημα του Ζαρντίμ!!

Η εμφάνιση του Αμπντούν απετέλεσε άλλη μια απάντηση σε όσους είχαν αμφισβητήσει τον μικρόσωμο ποδοσφαιριστή όταν μεταγραφηκε από την Καβάλα. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.
Ο Αμπντούν και το στοίχημα του Ζαρντίμ
Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν προσφέρεται για συμπεράσματα όσον αφορά την πορεία του Ολυμπιακού εφέτος. Η διαφορά δυναμικότητας και το γρήγορο γκολ στο πέμπτο λεπτό, δεν επιτρέπει συγκρίσεις ή έστω εκτιμήσεις για την πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε.

Η επίθεση των φιλοξενούμενων ήταν αδύναμη για να δοκιμαστεί και να κριθεί η αμυντική λειτουργία της πειραικής ομάδος που είχε στειλει ανησυχητικά μηνύματα από την Ιταλία και τη Βέροια. Εν τούτοις στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς, φάνηκε η δύναμη των ερυθρολεύκων στη μεσαία και την επιθετική γραμμή και η ευκολία στο σκοράρισμα.

Η παρουσία του Ιμπαγάσα και του Μασάδο δίνουν πρόσθετη ποιότητα στον Ολυμπιακό που έχει σαν δυνατή του πλευρά την αριστερή. Η παρουσία του Αμντούν και του Χολέμπας όχι μόνο δεν επιτρέπει δράση στους αντιπάλους, αλλά αντίθετα αποτελεί και την αφετηρία για τις περισσότερες επιθέσεις.

Η εμφάνιση του Αμντούν απετέλεσε άλλη μια απάντηση σε όσους είχαν αμφισβητήσει τον μικρόσωμο ποδοσφαιριστή όταν μεταγραφηκε από την Καβάλα. Απλός, ομαδικός, αποτελεσματικός, δίνει έτοιμα γκολ στον Τζεμπούρ.

Ακόμη βέβαια η αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού υπολείπεται της εποχής Τζόρτζεβιτς-Γεωργάτου και ίσως ποτέ να μην φθάσει σε αυτό το επίπεδο. Γιατί και οι δύο εκτός από την ποιότητα που διέθεταν ήταν και ηγέτες. Όμως και τώρα υπάρχουν οι προυποθέσεις για να κτιστεί πάνω της η νέα ομάδα. Ούτως ή άλλως από τη δεξιά πλευρά, όσο υπάρχει ο Βασίλης Τοροσίδης υπάρχει αξιοπιστία.

Το ζητούμενο το επόμενο διάστημα είναι οι γρήγορες επιστροφές όταν απέναντι στον πρωταθλητή θα βρεθεί μια ομάδα ευρωπαικού επιπέδου. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Πορτογάλο τεχνικό.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: