Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

«Με δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα»

«Με δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα»
Δεν απογοητεύεται, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι. Η ήττα της ομάδας του με 3-1 από τη Ρόμα στο Σαν Σίρο δεν μοιάζει να αλλάζει τα πλάνα του νεαρού προπονητή, που αναγνωρίζει πως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει η Ίντερ στο επιθυμητό επίπεδο.

Η Ρόμα πέρασε σαν σίφουνας από το Σαν Σίρο και η επικράτησή της με 3-1 επί της Ίντερ έμοιαζε απόλυτα φυσιολογική, βάση της εικόνας του ματς. Ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, μιλώντας μετά τον αγώνα στο «RaiSport» αναγνώρισε πως η ομάδα του θέλει ακόμα δουλειά. «Δουλεύουμε καλά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Η αλήθεια είναι πως αλλάξαμε πολλά στην ανάπτυξή μας και θα πάρει χρόνο να αφομοιωθούν τα νέα στοιχεία από τους παίκτες μου.»

Το παιχνίδι ανέδειξε τα προβλήματα της Ίντερ. Συμφωνεί ο Στραματσόνι; «Στην αρχή του ματς είδα μια ομάδα που μου άρεσε, μια σχεδόν άψογη Ίντερ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, τιμωρηθήκαμε από τις αντεπιθέσεις του Τότι και του Οσβάλντο. Μετά το δεύτερο γκολ δεν είχαμε τη δύναμη και την πίστη να αντιδράσουμε. Στα τελευταία 20 λεπτά η Ρόμα θα μπορούσε να μας κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.»

Για ποιο λόγο συνέβη αυτό; «Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η κούραση του αγώνα της Πέμπτης. Με τη Βασλούι χρειάστηκε να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε την πρόκριση και αυτό το πληρώσαμε με τη Ρόμα. Η περίοδος είναι ακόμα στην αρχή της και η κόπωση είναι φυσιολογική. Είμαι, πάντως, αισιόδοξος, αφού, όπως προείπα, δουλεύουμε σωστά και τα αποτελέσματα θα φανούν» τόνισε ο Στραματσόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: