Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι μια ώρα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ...!!

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι θέμα γεωμετρίας ή τριγωνομετρίας! Το πρόβλημα είναι απλής αριθμητικής και χημείας… Γράφει ο Άρις Νικολάκης.
Είναι μια ώρα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ...
Με άλλα λόγια; Τα περί ρόμβων, κυλίνδρων, τετραγώνων, τριγώνων στην αγωνιστική του διάταξη είναι – και να μας συγχωρείτε, όσοι διαφωνείτε – αμπελοφιλοσοφίες. Και τούτο επειδή χρειάζεται κοντολογίς σύστημα, τακτική, ρόλοι. Ψυχή λείπει τελευταία, από τον ΠΑΟΚ. Δεν το έλεγε – βλέπετε – η καρδιά του κόντρα στη Ραπίντ. Έτσι πήγε αδιάβαστος;
Στον ΠΑΟΚ χρειάζεται υπομονή κι επιμονή για την παραγωγή έργου. Ένα κι ένα δηλαδή, κάνουν δύο. Χρειάζεται όμως, κι η «ένωση» διαφόρων «στοιχείων» του με την εξίσωση τους για παραγωγή ενέργειας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Κατά την ταπεινή μας άποψη τουλάχιστον…
Επιλύοντας – και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – το οικονομικό της πρόβλημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον θεόσταλτο (χωρίς στάλα υπερβολής) Ιβάν Σαββίδη, αναζητά πλέον, και λύσει για το διοικητικό της πρόβλημα. Δεν μπορεί, διοικείται από ένα διορισμένο σχήμα, το οποίο ακόμη και για να αναπνεύσει πρέπει (κι ορθά, ορθότατα) να πάρει άδεια από το Ροστόφ. Η ρωσική πολιτεία, έδρα των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι στη Νέα Μενεμένη ή στο Νέο Κορδελιό ή στη Νέα Ευκαρπία. Είναι κομμάτι μακρύτερα αλλά … Αυτό το πρόβλημα (εκκρεμότητα εάν θέλετε), δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την αγωνιστική πρόοδο του ΠΑΟΚ.
Εξάλλου οι δυο expert τοποτηρητές του εκ Ρωσίας ορμώμενου ομογενούς επιχειρηματία ελέγχουν την κατάσταση. Απλά το αναφέρουμε, επειδή υφίσταται. Έτσι ή αλλιώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διάγει μεταβατική περίοδο σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας και παραγωγής έργου. Ως εκ τούτου είναι μία ώρα δύσκολη γενικά, στην Τούμπα…
Κι ενώ όμως, όλα αργά η γρήγορα θα λυθούν κι είναι υπό έλεγχο επειδή είναι θέμα χρόνου η τακτοποίηση τους, σε επίπεδο αγωνιστικό τα πράγματα είναι μάλλον, σκούρα. Και τούτο καθώς τα προβλήματα στο γήπεδο και δεν ελέγχονται και δεν υπάρχει χρόνος για την τακτοποίηση τους.
Η προσπάθεια την οποία καταβάλλει ο Γιώργος Δώνης είναι τιτάνια. Κάτω από αντίξοες συνθήκες για τις οποίες μήτε ο ίδιος, μήτε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορούν ή μπορούσαν να τις αλλάξουν. Επιχειρεί, να ανοικοδομήσει την ομάδα του με παλιά αλλά και με νέα «υλικά».
Όταν πάντως, παίκτες οι οποίοι θεωρούνταν «στηρίγματα» της τιτάνιας προσπάθειας του Γιώργου Δώνη δεν αντέχουν – επί του παρόντος, τουλάχιστον – το βάρος των ευθυνών τους; Όταν Έτο και Λίνο αντί να λύνουν δημιουργούν προβλήματα… Όταν ο Γκαρσία δεν μπορεί να ανακάμψει από τις θλάσεις … Όταν στερείται των υπηρεσιών Σαλπιγγίδη και Λάζαρ … Ε, τότε δεν είναι μία ώρα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. Είναι μία ώρα δυσκολότερη.
Κι όταν έχει απέναντι του απόψε, εκτός έδρας το θαύμα του Γιώργου Δώνη, τον Ατρόμητο στα χέρια του Ντούσαν Μπάγεβιτς; Είναι μία ώρα δυσκολότατη στο Περιστέρι!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: