Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Φέργκιουσον: «Φανταστικός Φαν Πέρσι, τη διαφορά ο Σκόουλς»

Φέργκιουσον: «Φανταστικός Φαν Πέρσι, τη διαφορά ο Σκόουλς»
Τα εύσημα στον Ρόμπι Φαν Πέρσι για τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει σε δύο παιχνίδια αλλά και στους Σκόουλς, Ερνάντεζ, απένειμε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης απέναντι στην Σάουθαμπτον. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε την μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν παρέλειψε να επισημάνει τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

«Ο Φαν Πέρσι σκόραρε ένα φανταστικό γκολ στο 1-1 και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε μέσα γα να τελειώσει ην δουλειά» ήταν τα πρώτα λόγια του Φέργκι ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στο κακό δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο:

«Ότι είχαμε πει στην προετοιμασία για το παιχνίδι, είχε να κάνει με τις σέντρες της Σάουθαμπτον στην πλάτη της άμυνας, από όπου τελικά προήλθαν τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Είναι σίγουρα απογοητευτικό αυτό αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους γιατί εκμεταλλεύτηκαν πολύ καλά αυτό το ατού τους» τόνισε.

«Ήμασταν πολύ κακοί μέχρι την είσοδο του Πολ Σκόουλς. Η σιγουριά του στις πάσες μας εξασφάλισε καλή κυκλοφορία και βελτίωσε την εικόνα μας. Ο Τσιτσαρίτο βοήθησε επίσης πολύ, γιατί έκανε κάποια φανταστικά τρεξίματα πιέζοντάς τους πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: