Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ: Ποδοσφαιριστής πέτυχε γκολ και πέθανε στη Σουηδία

Ο ποδοσφαιριστής της Πιτέα, Βίκτορ Μπρένστρεμ στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Ουμελάντεν για την 4η κατηγορία της Σουηδίας, σκόραρε και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή εντός αγωνιστικού χώροου.
Θρήνος επικρατεί στη Σουηδία για το χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας 4ης κατηγορίας της χώρας, Βίκτορ Μπρένστρεμ.  Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Πιτέα και στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Ουμελάντεν σκόραρε. Ωστόσο η χαρά του ίδιου και της ομάδας του δεν κράτησε για πολύ.
Αυτό γιατί ο νεαρός ποδοσφαιριστής λίγο αργότερα υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο. Μόλις κατέρρευσε, έφτασαν άμεσα τρία ασθενοφόρα στον αγωνιστικό χώρο με τους γιατρούς να του κάνουν μαλάξεις χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, πέρυσι αγωνιζόταν στη Χέλσινγκμποργκ ωστόσο αποχώρησε καθώς είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Το γεγονός ότι συνέχισε να αγωνίζεται όμως του στοίχισε.  Η ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση για το χαμό του, στέλνοντας τα δικά της συλληπτήρια στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: