Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Παπαζαχαρίας: «Παίζουμε για την ομάδα και για εμάς»

Ο αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μιλώντας για την έναρξη της σεζόν, υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του, αγωνίζονται για το καλό της ομάδας.
Στον Libero μίλησε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας για την έναρξη της Superleague: «Σίγουρα είναι μια μεγάλη τιμή για μένα να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Αρη. Έχω περισσότερες ευθύνες και πρέπει να παίρνω περισσότερες πρωτοβουλίες. Αυτό δεν με αγχώνει. Κάθε άλλο. Είμαι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία στην ομάδα. Αυτό μας γεμίζει ευθύνη για να συμβουλεύουμε τα νέα παιδιά και να δουλέψουμε για να κάνουμε ένα καλό σύνολο», είπε αρχικά μιλώντας στον Libero. Και πρόσθεσε:
Για την επικοινωνία με τους συμπαίκτες του: «Το κάνω λόγω θέσης. Η θέση μου όπως και του τερματοφύλακα απαιτεί την επικοινωνία. Μας έχει ζητήσει και ο προπονητής να υπάρχει επικοινωνία, γιατί ο Αρης είναι μία νέα ομάδα και χρειάζεται στήριξη από όλους και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κόσμου που ήταν χθες συγκλονιστικός».
Για τη στήριξη του κόσμου: «Είναι κάτι πάρα πολύ θετικό για εμάς. Έχω καταλάβει ότι ο κόσμος του Αρη θέλει την ομάδα να τα δίνει όλα και άσχετα με το αποτέλεσμα είναι ικανοποιημένος. Εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι, θέλαμε τη νίκη αλλά όταν κάνεις τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και οι νίκες».
Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας μετά το ματς με τον Πανιώνιο: «Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς δεν μπορούμε να βρούμε την εξήγηση για το τι έφταιξε στον Πανιώνιο και αυτά που δουλέψαμε δεν βγήκε ούτε το 5%. Χθες ξέραμε ότι θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και αυτό ήταν στα θετικά για εμάς. Παίξαμε πιο καλό ποδόσφαιρο, βγάλαμε αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα αλλά δυστυχώς οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν έγιναν γκολ».
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Θα μας βοηθήσει η διακοπή γιατί θα δουλέψουν και τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Υπάρχει ένα δυνατό φιλικό με την Μπενφίκα, που θα μας βοηθήσει να περάσουμε πράγματα που θέλουμε».
Για την απόφασή του να μείνει το καλοκαίρι: «Ήταν πολύ δύσκολο το καλοκαίρι. Θέλαμε να μείνουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και να βοηθηθούμε κι εμείς. Αποφασίσαμε να μείνουμε στα δύσκολα και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι».
Για το γεγονός ότι παίζει στη φυσική του θέση φέτος: «Η φυσική μου θέση είναι στόπερ. Πέρσι με τον κ. Μασάδο είχα μία άλλη αποστολή. Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και ο ίδιος, γιατί μέσα από το σύνολο ευνοούμαστε όλοι».
Για τη σχέση με τη διοίκηση: «Φέτος υπάρχει ένα θετικό κλίμα σε αυτόν τον τομέα. Η διοίκηση είναι κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οποιαδήποτε στιγμή ζητήσουμε να μιλήσουμε με κάποιον είναι πάντα παρόντες. Το καλό είναι ότι υπάρχει στήριξη της διοίκησης σε εμάς και ευχής έργον είναι να ανταποδώσουμε κι εμείς».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Στα περισσότερα παιχνίδια όποια ομάδα πετύχει πρώτη γκολ θα έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη».
Για το ματς με την ΑΕΚ: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα δουλέψουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι κόντρα στην ΑΕΚ, που δεν είναι καλύτερη από εμάς και θα είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται στη συνέχεια για να πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Πρέπει να υπάρχει υγεία στα αποδυτήρια αλλά το θέμα είναι ότι κι εμείς δεν πρέπει να αναζητούμε ευθύνες δεξιά κι αριστερά αλλά να κάνουμε αυτό που πρέπει για να υπάρχει ομόνοια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: