Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ευτυχισμένος στη Φιορεντίνα ο Γιόβετιτς!!

Ευτυχισμένος στη Φιορεντίνα ο Γιόβετιτς
Την ικανοποίησή του που αγωνίζεται στη Φιορεντίνα εξέφρασε ο Στέβαν Γιόβετιτς, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Νάπολι. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, αν και βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, τελικά παρέμεινε στους «βιόλα» και δείχνει να το απολαμβάνει.

Η δεύτερη αγωνιστική του Καμπιονάτο δεν έφερε τύχη στη Φιορεντίνα, που ηττήθηκε με 2-1 από τη Νάπολι στο Σαν Πάολο. Σκόρερ των «βιόλα» για άλλη μια φορά ήταν ο Στέβαν Γιόβετιτς, το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Τελικά και παρά τις προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της Φιορεντίνα, ο Μαυροβούνιος άσος παρέμεινε στην ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα και δείχνει να είναι ικανοποιημένος από αυτό. «Έμεινα στην ομάδα, παρά τις προτάσεις που είχα. Έμεινα γιατί είμαι ευτυχισμένος στη Φιορεντίνα. Αν δεν ήμουν θα είχα ζητήσει να φύγω. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ντέλα Βάλε, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως η Φιορεντίνα θα δυναμώσει και θα γίνει μεγάλη ομάδα. Θέλω να παίζω για σημαντικούς στόχους και βλέπω πως η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι και αυτό μου αρέσει. Πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος», τόνισε ο Γιόβετιτς.

Το ματς, όμως, κόντρα στη Νάπολι δεν πήγε καλά. Τι λέει ο Γιόβετιτς για αυτό; «Αξίζαμε καλύτερης τύχης. Από την αρχή παίζαμε καλύτερα από τη Νάπολι, τη δυσκολέψαμε πολύ και νομίζω πως δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα βαθμό. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το παιχνίδι που έκαναν και γιατί δεν τα παράτησαν ούτε στιγμή. Κρίμα γιατί το γκολ που πέτυχα δεν μας πρόσφερε κάτι ουσιαστικό», απάντησε ο Γιόβετιτς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: