Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μαυρομάτης: «Το βόλεϊ να βγει πρώτο από την κρίση»

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βόλεϊ, Αχιλλέας Μαυρομάτης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΟΠΕ και μάλιστα με συντριπτικό ποσοστό της τάξεως του 70%.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχαμε ένα καλό μοντέλο διοίκησης το οποίο συνεχίζεται, υπάρχουν εκτός του προέδρου και τα στελέχη ομοσπονδίας που αναλαμβάνουν την εκτέλεση των αποφάσεων, δε χρειάζεται ο πρόεδρος από το πρωί ως το βράδυ να δουλεύει, αλλά να περνάει αντιλήψεις και νοοτροπίες. Έχω φανερό επάγγελμα το ξέρει όλος ο κόσμος.

Δεν έχει σημασία ότι βγήκα και πάλι με πάνω από 70%. Σημασία έχει να είμαστε κοντά στις ομάδες. Ο αθλητισμός βιώνει την κρίση, εύκολα πολλές φορές κριτικάρουμε, αλλά δεν κάνουμε κάτι.

Τα σωματεία με τη στήριξη μας έδωσαν ανακούφιση, και συνεχίσουμε πιο δυνατοί για τη συνέχεια. Ο αθλητισμός μας δεν έχει κατασταλάξει ακόμη, αλλά είμαστε έτοιμοι να βγούμε πρώτοι από την κρίση. Το άθλημα του βόλεϊ πρέπει να βγει πρώτο από την κρίση».

Στο ερώτημα για το τι πρέπει να περιμένουν οι ομάδες είπε:

«Να περιμένουν στήριξη στην προσπάθειά τους. Παρά την κρίση πρέπει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και με σωστή οργάνωση και περιορισμένες δαπάνες, να προσπαθήσουμε η κορυφή της πυραμίδας να είναι η μεγαλύτερη. Χρειάζεται δουλειά σοβαρή, η κριτική είναι δεκτή, αλλά όχι η κακοπροαίρετη».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: