Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Χατζηαποστόλου: «Ο Ηρακλής στη Φούτμπολ Λιγκ, ο Μακεδονικός στη Δ'»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή Στη Σέντρα μίλησε το μέλος του δ.σ. και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, φωτίζοντας το θέμα του Ηρακλή και την προσπάθεια για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση δικαίωσης του Μακεδονικού.

Στο ερώτημα για το αν έχει έρθει κάτι στην ΕΠΟ για το θέμα του Ηρακλή και αν είναι αρμόδια να αποφασίσει, είπε:

"Δεν έχει έρθει κάτι στο δ.σ.. Μάλλον πρόκειται να το μεταφέρουν ο Καλογιάννης και ο Μώραλης το θέμα στο συμβούλιο, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα.

Η όποια απόφαση του δ.σ. μπορεί να περάσει, διότι τα ένδικα μέσα μάλλον θα καθυστερήσουν. Δεν αναρωτιέστε, με ποιο ΑΦΜ θα παίξει στη Β' Εθνική ο Ηρακλής; Αν είναι με το φετινό, τότε γίνεται, ειδάλλως δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να γίνει".

Για το θέμα του Μακεδονικού και τη δικαίωσή του από τη FIFA για την περίπτωση Τσίπεφ, τόνισε:

"Ο Μακεδονικός θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα στη Δ' Εθνική, Πέρυσι είχε τιμωρηθεί, αλλά φέτος και η FIFA δικαιώνει το Μακεδονικό και λογικά θα ισχύσει το άλλο ΑΦΜ του (σ.σ. του ερασιτέχνη), με το οποίο μπορεί να παίξει στη Δ' Εθνική".

Τέλος, στο ερώτημα αν ο Πιλάβιος θα είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου είπε: "Δεν γνωρίζω, το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Πιλάβιος είναι πρόεδρος τώρα".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: