Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί ξέσπασε ο Παράσχος;

Διαβάστε για ποιους λόγους ο Γιώργος Παράσχος μίλησε με σκληρά λόγια στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Γιατί ξέσπασε ο Παράσχος;
Ο Λεβαδειακός γνώρισε βαριά στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" με 4-0 από τον Ολυμπιακό, έχοντας ωστόσο πολλά παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα.
Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των Βοιωτών, Γιώργος Παράσχος, ήταν φανερά εκτός εαυτού και στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές για την αναμέτρηση.
Το βράδυ της Κυριακής ήρθαμε σε επικοινωνία με τον έμπειρο τεχνικό, που αρκέστηκε στο σχόλιο: "Είναι δύσκολη βραδιά απόψε, δεν θα ήθελα να πω κάτι".
Την Δευτέρα προσπαθήσαμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, αφού μετά το ματς κυκλοφόρησε μία φήμη περί σκέψεως του κ. Παράσχου για παραίτηση.
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ο Γιώργος Παράσχος είναι πικραμένος με το αποτέλεσμα, θεωρώντας πως οι διαιτητές δεν σεβάστηκαν τον Λεβαδειακό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, και είπε όσα είπε.
Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει μάλιστα προς εκτόνωση του κλίματος στην ομάδα, που μετρά δυο ήττες από τους αιώνιους αντίπαλους (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακό), παρότι στάθηκε με αξιοπρέπεια και μάλιστα έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει.
Καλό βέβαια είναι να κρατάμε μικρό καλάθι και να περιμένουμε τις δυο επόμενες μέρες.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: