Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλική νίκη (2-1) του Ηρακλή στον Βόλο!!

Ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ σε φιλική αναμέτρηση.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και ενώ περιμένουν την απόφαση των αρμόδιων φορέων για το μέλλον τους στη Football League. Πριν την έναρξη του αγώνα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου 25χρονου φιλάθλου Μάκη Σπάνια, εναποθέτοντας λουλούδια στη φωτογραφία του, ενώ οι δύο ομάδες τήρησαν ενός λεπτού σιγή.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι φίλαθλοι του Ηρακλή, η Αυτόνομη Θύρα 10, κατέθεσε στεφάνι στο πέταλο που βρίσκονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, τιμώντας τη μνήμη του Μάκη και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.
O Γηραιός, πάντως, ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με 2-1. Προηγήθηκε στο 15’ με αυτογκόλ του Ντεβάλις, δέχτηκε την ισοφάριση στο 49’ με εκτέλεση πέναλτι του Ουαρμπίντε και πήρε ξανά το προβάδισμα στο 75’ με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (προπονητής: Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος (32΄ Σταυράκης, 62' Ρόκα), Στουρνάρας (65' Καρράς), Κατσιαρός (87' Μπόρας), Γκότοβος (87' Ναουμίδης), Γόγολος (λ.τ. Ανδρίκος), Πινδώνης (84' Κοτζαθανάσης), Τσιάτσιος, Ντεβάλις, Ανιέτε, Ουαρμπίντε, Παππάς (47' Γαλάνης).
ΗΡΑΚΛΗΣ (προπονητής Γιώργος Στράτζαλης): Φιρινίδης (71' Βοσνιάδης), Σαββίδης (52' Πετρίεβιτς), Βαγγελόπουλος, Γεωργίου (46' Χιονίδης), Σουλίδης (59' Κωνσταντινίδης), Τροϊρης, Παπαστεργιανός (76' Κραγιόπουλος), Νατσιόπουλος (65' Θόρια), Νατσούρας (46' Μαυρίδης), Στεφανίδης (79' Τσιλιανίδης), Λιόλιος (67' Πασκούλεφ).


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: